Aceasta tanara a fost data afara de la concursul Miss Italia pentru ca este prea sexy. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 31-10-2012 00:47
Raffaella Modugno

Este stiut faptul ca la concursurile de Miss sunt asteptate cele mai frumoase si mai atragatoare fete. Insa trei participante la Miss Italia de anul acesta au fost descalificate tocmai pentru ca erau prea sexy.

Totul a pornit de la faptul ca fetele au pozat in ipostaze extrem de provocatoare in viziunea juriului.

Alice Bellotto, in varsta de 22 de ani, a fost prima descalificata, dupa ce reprezentantii juriului au vazut cateva fotografii in care tanara era cam prea sexy.

Descalificarea domnisoarei Bellotto, reprezentanta a regiunii Veneto, a fost urmata de cea a Raffaellei Modugno, de 23 de ani, din Roma. Juriul a gasit si cu ea cateva fotografii compromitatoare. Tanara apare numai in lenjerie intima.

Cinci tineri inconstienti conduc kilometri intregi pe contrasens VIDEO

Cea de-a treia participanta prea sexy pentru juriu este Tiziana Piergianni, 26 de ani, reprezentanta a zonei Genoa. Aceasta din urma ar fi pozat chiar si topless, ceea ce a fost clar prea mult pentru reprezentantii concursului.

Miss Italia este unul dintre cele mai cunoscute concursuri de frumusete din lume. A inceput in 1939, iar printre participante s-a numarat si Sophia Loren sau Gina Lollobrigida.

Sunt fetele prea sexy pentru Miss Italia?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO