Un frizer american vrea sa tunda trei zile si trei nopti, fara oprire

Ultima actualizare: 30-10-2012 05:38

Un frizer din Kansas tine cu tot dinadinsul sa ramina in istoria meseriei sale ca primul care a tuns si coafat trei zile incheiate, fara pauza. Cartea Recordurilor i-ar putea omologa isprava, daca el va rezista pana astazi la 17, ora Romaniei.

Barbatul stie deja unde-si va afisa diploma: in geamul salonului pe care il detine in Wichita.

Cum in Guiness Book inca nu exista un precedent la acest capitol, Patrick a dorit sa ridice de la inceput stacheta cat mai sus, in caz ca va dori cineva sa-l intreaca. El va tunde si va coafa gratuit, iar eventualele bacsisuri ori donatii vor fi cedate unei organizatii de binefacere din Kansas.

De cand Patrick a anuntat ce are de gand, telefonul de la salonul sau a sunat neintrerupt pentru programari. Clientele au impuscat doi iepuri dintr-un foc: se tund gratis si simt ca intra in istorie. In fine, in....mica istorie.

In schimb, fiecare doamna si-a dat acordul sa se lase filmata in timp ce Patrick ii taie varfurile ori ii aranjeaza buclele. Nu de alta, dar Cartea Recordurilor are nevoie de dovezi imbatabile pentru a elibera certificatul.

Cei interesati mai pot urmari inca pe Internet evolutia acestei nastrusnicii. Afla astfel daca Patrick se mai tine pe picioare ori daca nu cumva - surmenat din cale-afara - a ciupit cu foarfeca urechea vreunei doamne.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO