Un adolescent a devenit celebru după ce Justin Timberlake s-a fotografiat cu el la Super Bowl

06-02-2018 07:50


Justin Timberlake i-a făcut o surpriză nemaipomenită unui adolescent cam sfios. Cântăreţul a dansat lângă el în timpul recitalului din pauza de la Super Bowl, marea finală a Campionatului de fotbal american.

Au făcut şi un selfie împreună, iar instantaneul şi imaginile de la concert l-au făcut pe băiat faimos pe reţelele sociale.

În timpul show-ului exploziv, Justin Timberlake a cântat în mijlocul publicului şi s-a aşezat lângă un adolescent de 13 ani.

Ryan McKenna: "Am primit mesaje de la o groază de lume. Toţi mi-ai zis cât am fost de norocos, că mă invidiază."

Adolescentul a fost iniţial încântat de atenţia primită. Dar, când a văzut camera de filmat stăruind asupra lui, a părut intimidat. La un moment dat a fost surprins privindu-şi ecranul telefonului, în timp ce Justin cânta lângă el.

Ce a fost atât de important de i-a distras atenţia?, s-au întrebat internauţii. Poate căuta să vadă cine e Justin Timberlake sau voia să aibă de unde citi versurile cântecului, şi-au dat unii cu părerea.

Băiatul a făcut lumină şi a explicat în cadrul unei emisiuni tv că voia de fapt să-şi pregătească telefonul pentru un selfie.

Ryan McKenna: "Îmi rula un clip şi telefonul s-a închis. De-aia mă uitam în telefon. Îl iubesc. E cântăreţul meu preferat. Trebuia să îmi fac un selfie cu el."

Această ediţie a finalei va rămâne în istorie şi prin controversa generată de una dintre reclamele difuzate la pauză. Un producător de maşini a plătit cinci milioane de dolari pentru difuzarea unui spot de 30 de secunde, conceput drept un omagiu adus patriotismului american, pe fundalul sonor asigurat de un faimos discurs al lui Martin Luther King.

Mulţi sunt revoltaţi de exploatarea acestui simbol al luptei pentru drepturile civilie în folosul consumerismului. În plus, a picat ca nuca-n perete şi mesajul patriotic fără rezerve, în condiţiile în care Martin Luther King s-a opus războiului din Vietnam şi cheltuielilor mari pentru armată.

În acest an, trofeul le-a revenit, în premieră, "Vulturilor" din Philadelphia, care i-au învins pe "Patrioții" din New England. Întregul oraș a sărbătorit pe străzi întoarcerea campionilor acasă. Uneori cu prea mult patos.

Pe de altă parte, CNN a dezvăluit că unul din jurnaliştii săi a găsit într-un avion comercial documente sensibile legate de măsurile antitero luate pentru Super Bowl. Cele 78 de pagini conţineau detalii despre pregătirile făcute în cazul unui atac chimic, precum şi concluziile a două exerciţii în care echipele de urgenţă şi poliţia au intervenit în timpul unui atac cu anthrax.

Autorităţile au condamnat neglijenţa, însă au refuzat să spună cine este vinovatul. Biletul care însoţea documentele era pe numele unui microbiolog american.

VIDEO PROTVPLUS.RO