Transformarea inedita a lui Jennifer Aniston pentru un rol. A renuntat la machiaj si s-a facut bruneta

Ultima actualizare: 07-04-2014 07:07
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston arata aproape de nerecunoscut pe platourile de filmare ale urmatorului sau film, Cake on Thursday. Actrita a fost fotografiata fara machiaj si cu o nuanta mai inchisa a parului.

Aniston este, de obicei, o aparitie fara cusur. De data aceasta insa, a fost surprinsa intr-o pereche de pantaloni lejeri, roz pal si o bluza larga, de o culoare la fel de stearsa.

In momentul suprinderii cadrelor, actrita filma o scena pentru urmatorul sau film, Cake on Thursday, intr-un cimitir. In varsta de 45 de ani, Aniston nu era nici macar machiata.

Filmul urmeaza sa apara anul viitor si ii mai are in distributie pe Sam Worthington, Anna Kendrick, si Felicity Huffman.

Dupa ce va termina filmarile la aceasta productie, actrita a declarat ca va lua pauza un an de zile, ca sa se concentreze asupra vietii personale.

Am multa treaba anul acesta. Lucrez sa imi termin de amenajat casa din Los Angeles, ceea ce e distractiv. Intotdeauna mi-au placut constructiile. Sunt captivante. Iar in 2015 voi lenevi suta la suta. Trebuie sa iau o pauza”, a declarat Aniston, citata de The Mirror.

Imaginile cu Jennifer Aniston pot fi vazute aici.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO