Soc si groaza! Top operatii estetice dezastruoase!

Michaela Romanini

Mare e gradina interventiilor chirugicale si multi sar gardul sa se opereze! De la nasul lui Michael Jackson la Barbatul Soparla nu e decat o taietura de bisturiu.

Alicia Douvall

Acum vreo doua luni, Alicia a fugit din Marea Britanie in America sa isi mai faca niste interventii chirurgicale, dupa ce o refuzasera medicii din tara ei. Asa ca, evadata in SUA, si-a mai umblat putin la pometi, nas, ochi si gura. Acum se declara multumita in sfarsit de rezultat si, culmea, ar vrea sa se lase de obsesia ei din ultimul deceniu. Alicia Douvall are 30 de ani si a trecut demult de 100 de operatii estetice. Si-a schimbat tot, de la marimea sanilor, pana la lungimea degetelor de la picioare. Cine sa o mai creada ca nu i se pune pata pe alta parte a corpului pe care o vrea schimbata.

Hang Mioku, o femeie de 48 de ani din Coreea de Sud a devenit dependenta de operatiile esteice. Pentru ca doctorii au refuzat sa o mai opereze, aceasta si-a injectat singura ulei de bucatarie in fata, automutilandu-se pe viata.

Jocelyn Wildenstein, denumita de presa “Mireasa lui Wildenstein”, a cheltuit patru milioane de dolari pe operatii estetice. In anii 70, Jocelyn era o femeie frumoasa, mama a doi copii si casatorita cu un milionar. Intr-o zi, si-a surprins sotul in pat cu un supermodel rus, de 21 de ani. Orice om normal si-ar fi parasit sotul si i-ar mai luat si toti banii in urma divortului. Nu si Jocelyn! Aceasta a hotarat sa recastige dragostea sotului si sa se faca mult mai frumoasa cu ajutorul chirurgiei estetice. Zadarnic insa! Barbatul a parasit-o. Dar Jocelyn va avea intotdeauna un chirurg plastician aproape...

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Michael Jackson
 Este imposibil sa uitam cum arata Michael normal, in anii 70-80, inainte sa se transforme. Se spune ca ar fi avut mai mult de 10 operatii la nas.

Pete Burns a fost solistul trupei britanice Dead or Alive, celebra pentru melodia You Spin Me Round (Like a Record). Acesta si-a injectat buzele si pometii, si-a operat nasul si si-a facut multiple tatuaje. Intr-o emisiune de televiziune a recunoscut chiar ca si-a cheltuit aproape intreaga avere incercand sa repare o operatie nereusita la buze.

Dennis Ayner, cunoscut si sub numele de “Omul Pisica” s-a operat de nenumarate ori ca sa arate semene cat mai mult cu o pisica. Modificarile include tatuaje, implanturi transdermale si subdermale pentru a face ca forma fetei sale sa se apropie de cea a unui tigru.

Eric Sprague s-a nascut in 1972 si a devenit unul dintre primii oameni care si-a despicat limba pentru a semana cu o soparla. Acesta s-a transformat in Omul Soparla in urma a 700 de ore petrecute pe masa de operatie. Sub sprancene si-a implantat teflon, si-a ascutit o parte din dinti, si-a bifurcat limba si si-a intins lobii urechii.

Donatella Versace
Dupa ce a ajuns la carma imperiului modei, Donatella si-a facut nenumarate operatii estetice. De obicei, cine isi modifica nasul prin chirurgie, si-l face mai mic. Nu este si cazul Donatellei, care si l-a marit. Ca si cum nasul n-ar fi de ajuns, aceasta si-a mai marit si buzele . Pentru o femeie de 53 de ani, pielea acesteia este inexplicabil de intinsa, indicand ca si-a facut si cel putin un facelift. Probabil si-a injectat si Botox, ca sa elimine ridurile chiar si atunci cand zambeste. Si, ca sa fie setul complet, Donatella si-a mai facut si implanturi mamare. Ce-a mai ramas?

Jackie Stallone
E mama lui Silvester, v-ati prins. Sustine ca poate vorbi cu cainii despre viitor si si-a facut chiar o linie telefonica unde oamenii platesc ca sa afle ce-i asteapta. In privinta operatiilor estetice, se poate spune ca nu i-a scapat nimic: facelift, ridicare de sprancene, implanturi in pometi, corectarea nasului si, desigur, silicon in buze.

Amanda Leopre
Odinioara baiat saracut si timid, acum cel mai cunoscut transsexual al lumii. A suferit prima operatie la 15 ani, cand si-a schimbat sexul. Au urmat zeci de interventii chirurgicale.

Michaela Romanini
Italianca a abuzat de colagen si a ajuns cunoscuta in toata lumea din cauza nenumaratelor operatii estetice.
 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Trocadero Blues Nights. Concert rock/funk/blues cu Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons în București
Trocadero Blues Nights. Concert rock/funk/blues cu Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons în București

Un concert susținut de formația Watzzy & The Watzaky Doodle Pigeons are loc joi, 25 aprilie, la The Pub în București.

 

SoundArt Festival are loc în 26 și 27 aprilie, București: DHG/Dødheimsgard, Hexvessel, The Thirteenth Sun, Doomsday Astronaut
SoundArt Festival are loc în 26 și 27 aprilie, București: DHG/Dødheimsgard, Hexvessel, The Thirteenth Sun, Doomsday Astronaut

SoundArt Festival revine în 2024 cu a 5-a ediție, dar și cea mai diversă de până acum, pe 26 și 27 aprilie în Quantic Club din București.

Comedia păzește România!
Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO
Comedia păzește România! Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO

Un nou serial începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Brigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.