Stilul anilor 80 revine în materie de make-up. Tendinţele toamnei, la târgul de frumuseţe din Capitală


Ultimul update: Luni 09 Octombrie 2017 13:31
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2017 18:15
Categorie: Stiri Mondene

Se întoarce stilul anilor 80, cu mult blush pe pomeţi, sclipici pe buze, ochi fumurii şi unghii în culori tari. Artiştii prezenţi la târgul de frumuseţe deschis în Capitală spun că tendinţele toamnei ne fac misiunea mai uşoară.

Buzele strălucitoare par mai pline, iar machiajul puternic al pleoapelor captează atenţia. Tendinţele toamnei avantajează pe oricine, indiferent de fizionomie.

Frumuseţea ţine, în mare măsură, de talentul fiecărei femei de a-şi masca imperfecţiunile. La târgul de frumuseţe, doamnele iau lecţii la standuri.

DEBORAH APOSTOLESCU, MAKE-UP ARTIST: "Revenim la anii 80. Obrajii noştri sunt foarte bine conturaţi, exagerat, cu blush. Un alt nou trend este culoarea buzelor. În două culori, nu în degrade, aşa cum se vede. Şi foarte mult sclipici".

E un machiaj menit să atragă atenţia, mai ales când ochii sunt "smokey", adică puşi în evidenţă de culori închise, tuş şi rimel negru. Pentru confort, există truse cu tot ansamblul de culori. 

Sezonul rece e o încercare grea pentru par. Ajutaţi-l, spun specialiştii, cu un tratament pe săptămâna.

Iar pentru calviţia care poate afecta şi doamnele: o pudra care se aplică la rădăcina, în nuanţa dorită şi maschează eficient problema.

Dincolo de frumuseţea care "iese la spălat", nu uitaţi să acordaţi atenţie şi celui mai mare organ al corpului nostru: pielea. Veţi găsi sute de branduri care oferă creme cu vitaminele A, C şi E... lipozomi, colagen, acid hialuronic.

Dermatologii spun că cel mai important produs, de folosit zilnic în mod generos, rămâne apă. Beţi, şi în sezonul rece, măcar trei litri pe zi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO