Starul din "Titanic" a imbatranit inainte de vreme. Cum arata Leonardo DiCaprio la 37 de ani. FOTO

Ultima actualizare: 27-09-2012 17:24
Leonardo DiCaprio

La doar 37 de ani, unul din cele mai mari staruri de la Hollywood, arata mai curand ca un pensionar; si-a lasat barba sa creasca si a n-a mai trecut pe la sala de sport, iar efectele sunt dezastruoase.

Leonardo DiCaprio, starul din "Titanic", arata complet schimbat fata de perioada in care a devenit celebru in urma interpretarii rolului lui Jack Dawson in filmul ce a obtinut 11 premii Oscar.

Leo a fost fotografiat de paparazzi  pe o plaja din Hawaii, unde isi petrece vacanta impreuna cu noua lui iubita, Erin Heatherton.

Leonardo DiCaprio si Erin Heatherton si-au inceput relatia Craciunul trecut si de atunci au fost de nedespartit. Par sa se inteleaga perfect, desi diferenta de varsta dintre ei este de 14 ani, DiCaprio avand 37 de ani, iar partenera sa numai 23.

Leonardo DiCaprio a devenit celebru in anii '90, datorita aparitiei in filmul "Romeo si Julieta" (1996), in care l-a interpretat pe Romeo si mai ales pentru rolul din "Titanic" (1997). Pentru rolul Jack Dawson, Di Caprio a fost nominalizat atunci la premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol principal.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO