Solistul trupei Rammstein nu are coronavirus. Ce spun membrii trupei

Ultima actualizare: 27-03-2020 21:35
coronavirus
Getty

Solistul trupei Rammstein nu are coronavirus. 

Solistul trupei germane Rammstein, Till Lindemann, nu a fost infectat cu Covid-19, potrivit unui mesaj transmis vineri de membrii formaţiei, infirmând o informaţie apărută în cursul zilei şi publicată pe site-ul bild.de.

"Ieri seară (joi, n.r), Till Lindemann a fost internat la spital la recomandarea medicului formaţiei. El a fost la Terapie Intensivă pe timpul nopţii, dar a fost mutat întrucât s-a simţit mai bine. Till a fost testat şi rezultatul a fost negativ pentru coronavirus", este mesajul formaţiei Rammstein pe Facebook.

Vineri, Bild.de a difuzat o informaţie conform căreia Till Lindemann este internat într-un spital din Berlin, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Lindemann, în vârstă de 57 de ani, a concertat cu trupa la Moscova pe 15 martie. La revenirea în capitala germană, a fost dus la spital cu febră foarte mare.

Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „tanz-metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO