Simona Halep joaca la Bucuresti in cel mai tare turneu din Romania. Unde iesim in weekend

Simona Halep

Primul turneu WTA din Romania, concert Hugh Laurie, Bullets over Lipscani la Godot teatru si Dawn of The Planet of The Apes cu Gary Oldman si Jason Clarke. DeBarbati iti face programul de weekend:

FILM

Begin Again
Regie: John Carney
Distributie: Mark Ruffalo, Keira Knightley

John Carney, celebru pentru muzicalul independent Once, revine cu o poveste plina de optimism. Poate ca Dan si Greta nu se simt cei mai norocosi oameni de planeta, el tocmai fiind concediat de la o casa de discuri, iar ea parasita de iubitul ei, star rock doritor sa se concentreze asupra carierei. Dar muzica aduce oamenii laolalta, iar emotia din vocea Gretei, care improvizeaza pe scena unui bar, il face pe Dan sa auda, parca pentru prima oara, cat de melodioasa poate fi vocea umana. Desi nimeni nu ii vrea pe scena muzicala, cei doi vin cu un plan nebunesc pentru a-si reinventa vietile.

Citește și
simona halep
Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la BRD Bucharest Open: In setul doi imi obosisera picioarele si bratul
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Dawn of The Planet of The Apes
Regie: Matt Reeves.
Distributie: Gary Oldman, Jason Clarke, Andy Serkis

In urmatorul film, maimutele se revolta si se pregatesc sa cucereasca lumea. O armata de maimute inteligente, conduse de Caesar, se indreapta catre razboi impotriva oamenilor. Actiunea se va petrece la 15 ani dupa evenimentele din Rise of the Planet of the Apes. De aceasta data, omenirea va trebui sa infrunte cel mai mare pericol, dupa ce maimutele inteligente pun stapanirea pe planeta. Din distributie fac parte Gary Oldman, Jason Clarke, Andy Serkis si Keri Russell. Regia ii apartine lui Matt Reeves.

Cuban Fury
Regie: James Griffiths
Distributie: Rashida Jones,Nick Frost,Ian McShane

Echipa care a produs si comediile-cult Shaun of The Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim, Paul, Attack The Block, The World’s End si Sightseers reuneste in Cubran Fury/Cucereste-o cu salsa unii din cei mai buni actori de comedie cu unii din cei mai buni dansatori de salsa intr-un cocktail cu o coloana sonora seducatoare, un strop de stralucire si un amestec egal de comedie si romantism.

Canibal
Regie: Manuel Martin Cuenca
Distributie: Antonio de la Torre, Olimpia Melinte

Cannibal prezinta povestea lui Carlos (Antonio de la Torre), un om singuratic, ciudat, iubit, insa, de toti locuitorii orasului Granada. Ceea ce putini oameni stiu despre el este ca nu se poate hrani decat cu femei fata de care nu se poate atasa emotional. Toate aceste lucruri se schimba in ziua in care o intalneste pe Nina, o femeie de origine romana, care isi cauta cu disperare sora geamana.

Crangasi Parc Cinema 2014: Proiectii de film in aer liber - Parcul Crangasi

11 Iul ora 22:00 - 00:00
12 Iul ora 22:00 - 00:00
13 Iul ora 22:00 - 00:00

Joi, 10 iulie

22.00 Casa conspirativa / Safe House (SUA, 2012, r. Daniel Espinosa, 115 min)

Cu: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga.

Vineri, 11 iulie

22.00 Contrabanda / Contraband (SUA 2012, r. Baltasar Kormakur, 109 min)

Cu: Mark Wahlberg, Ben Foster, Kate Beckinsale

Sambata, 12 iulie

22.00 Legenda Calaretului Singuratic / The Lone Ranger (SUA 2013, r. Gore Verbinski, 149 min)

Cu: Armie Hammer, Johnny Depp, William Fichtner

Duminica, 13 iulie

22.00 Sunt o baba comunista (Romania 2013, r. Stere Gulea, 94 min)

Cu: Luminita Gheorghiu, Marian Ralea, Ana Ularu

TEATRU

VINERI

Gaiţele - Teatrul Odeon, ora 19:00

Cu:
Dorina Lazăr
Ana Maria Moldovan
Elvira Deatcu
Carmen Tănase
Virginia Rogin
Ionel Mihăilescu
Constantin Cojocaru
Mirela Dumitru
Petre Nicolae
Pavel Bartoş

Regizor: Alexandru Dabija

SAMBATA

Bullets over Lipscani - Godot Cafe Teatru, ora 19:00.

Cu:
Dan Rădulescu
Smaranda Caragea
Cătălin Babliuc

Regizor: Eugen Alexandru Gyemant

DUMINICA

Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus - Godot Cafe Teatru, ora 15:00

Cu:
Mirela Zeţa
Andreea Grămoşteanu
Ioana Barbu
Andreea Samson
Doina Antohi
Constantin Diţă
Alexandru Conovaru
Andrei Mateiu
Pavel Bârsan
Şerban Gomoi

Regizor: Doina Antohi

CONCERT

Out Of Doors Fest 2014 - Doors Beach

11 Iul ora 17:00 - 01:00
12 Iul ora 17:00 - 01:00

Out of Doors Fest este un eveniment ce scoate fenomenul Doors Club dincolo de usi, o extindere a ceea ce inseamna “Live Action” pentru Constanta. O prima editie de succes, desfasurata in septembrie 2012, impune continuitate, motiv pentru care a fost creata editia Out of Doors Fest 2014.

Out of Space IV - Carl Craig, Troy Pierce - Playa Verde Summer Club

11 Iul ora 21:00 - 07:00

Hugh Laurie - Sala Palatului

12 Iul ora 20:00 - 23:00

Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit. Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Crew Love - Soul Clap, Baby Prince, Nick Monaco, Khidja

La Plage Club and Buddha Bar Lounge

12 Iul ora 22:00 - 06:00

Crew Love la piscina este titlul urmatoarei petreceri Color. Pe 19 iulie Soul Clap, Nick Monaco si ”jumatatea mai buna” a duo-ului Wolf+Lamb, Gadi Mizrahi a.k.a Baby Prince, vor fi prezenti in Bucuresti, mai exact la piscina La Plage, loc de antrenament soulful funk inspirat de iubitorii si promotorii house-ului sub diverse palarii.

Pentru a facilita accesul la locatia din Otopeni, Color pune la dispozitie, gratuit, curse de transport pe ruta Piata Revolutiei – La Plage Club, intre orele 21:00 - 02:00 si respectiv 05:00 – 07:00, pentru intoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert in sfert de ora.

Zilele lui Zamfirescu - Strada Putul lui Zamfir

12 Iul ora 11:00 - 18:00

"Sambata, 12 Iulie 2014, va asteptam cu mic cu mare, cu catel si purcel, la balci pe ulita lui Zamfir sa savuram limonada cu sifon din Putul lui Zamfir si diverse delicatesuri italienesti, britanice, raw-vegan si nu numai.

Sa invatam sa tapitam si sa pictam pe sticla, sa facem origami. Vor fi clowni si pictura pe fata pentru copii. Arta si frumosul vor fi prezente pe ulita sub toate formele ei: de la tablouri si sculpturi, pana la artizani, designeri romani de haine si accesorii. Vom incheia seara cu prezentari de moda si Dj sessions."

Putul lui Zamfir este o strada aparte, unde de-a lungul a 400 de metri cineva poate foarte bine sa-si umple si sa-si traiasca viata. Este o strada plina de viata si de culoare.

Business-urile de aici s-au decis ca macar o data pe an sa inchida strada, redand-o astfel traficului pietonal, in dorinta de a readuce la viata atmosfera veche de ulita importanta in existenta urbei Bucurestiului de sec. XIX, caci strada adapostea unul din putinele Puturi cu apa potabila, in jurul caruia o comunitate intreaga isi traia viata.

Simfonii pe asfalt - Strada Lipscani

11 Iul ora 18:00 - 20:00
12 Iul ora 18:00 - 20:00
13 Iul ora 18:00 - 20:00

„Simfonii pe asfalt” inseamna aparitia neasteptata si neanuntata a unei formatii de muzica clasica in locuri publice intens tranzitate. Proiectul isi propune sa fie o modalitate inedita si eficienta pentru promovarea muzicii clasice si a artistilor romani din aceasta arie in randul publicului larg.

Timp de o saptamana (7-13 iulie 2014), in Centrul istoric din Bucuresti, la intersectia strazilor Lipscani si Smardan, vor fi organizate scurte concerte de opera/muzica instrumentala clasica, insotite de momente de animatie sau scenografie concordante cu partiturile interpretate, intre orele 18:00 – 20:00.

SPORT

BRD Bucharest Open - Arenele BNR

11 Iul ora 12:00 - 18:00
12 Iul ora 12:00 - 18:00
13 Iul ora 12:00 - 18:00

Federatia Romana de Tenis organizeaza primul turneu WTA din Romania, ce va avea loc intre 5 si 13 iulie 2014, la Arenele BNR din Bucuresti. Premiile totale vor insuma 250.000 euro, iar castigatoarea turneului va primi 280 de puncte. Pe tabloul principal sunt prezente si romancele Simona Halep (locul 4 mondial), Monica Niculescu, Irina Begu, Sorana Carstea si Alexandra Cadantu.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Simona Halep, aproape de nerecunoscut in rochie de seara, cu corset. Cum a reusit sa atraga privirile tuturor la o petrecere
Simona Halep, aproape de nerecunoscut in rochie de seara, cu corset. Cum a reusit sa atraga privirile tuturor la o petrecere

Simona Halep a trecut fara emotii de primele meciuri la BRD Open. Vrea sa castige turneul de la Bucuresti in fata oamenilor care i-au dat forta la Roland Garros si Wimbledon, in ultima luna.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la BRD Bucharest Open: In setul doi imi obosisera picioarele si bratul
Simona Halep, dupa calificarea in sferturi la BRD Bucharest Open: In setul doi imi obosisera picioarele si bratul

Principala favorita a BRD Bucharest Open, SIMONA HALEP, locul 3 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale competitiei dotata cu premii in valoare totala de 250.000 de dolari.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.