Se caută talente pentru SuperStar, noua producție Pro TV. ”Am încercat să dau ce e mai bun”

Dată publicare: 27-03-2021 08:29
Dată actualizare: 27-03-2021 09:44


Căutăm următorul superstar al muzicii românești și vrem să îți auzim vocea! Dacă ai între 16 și 30 de ani, vino la preselecțiile SuperStar, o nouă producție care se va vedea la PRO TV din toamnă.

 

Este show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale și își caută eroii primului sezon!

Caravana a pornit vineri din Brașov și va ajunge în marile orașe din toată țara.

Zeci de tineri talentați și-au dat întâlnire la Brașov unde vineri au avut loc primele preselecții pentru emisiunea SuperStar. Ca totul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță înscrierile au loc în aer liber.

Participanților le este măsurată temperatura și sunt testați în cortul special amenajat pentru triajul epidemiologic. Masca este obligatorie, iar la mesele pentru înscrieri a fost pus plexiglas pentru siguranța tuturor.

Cu chitara în sparte și o energie debordantă, Maria își așteaptă rândul. A venit de la Sibiu special pentru preselecțiile SuperStar.

Maria Ines Maior: ”Vreau să împărtășesc pasiunea mea cu toată lumea și să arăt tuturor că iubesc să cânt. Îmi place să transmit, simt fiecare cuvânt pe care îl cânt, fiecare notă și vreau să transmit lucrul ăsta tuturor”.

Și Denisa vrea să își facă vocea auzită.

Denisa Enache: ”Să încânt publicul, să dau tot ce am mai bun. Cânt de la 4 ani, am fost la festivaluri prin toată țara, în Bulgaria, Austria”.

Reporter: Aveți emoții?
Claudia, mama Dianei: Bineînțeles, că orice mama pentru copilul ei, da, am emoții”.

 

Format preluat de 55 de țări

 

A urmat testul de voce. Emoționați și entuziasmați, participanții și-au propus să impresioneze juriul. Cu toții își doresc să fie parte din competiția SuperStar.

Sonia face canto de la 7 ani și este încrezătoare că va fi printre cei mai buni.

Sonia Maria: ”A fost foarte drăguț. Eu pregătisem 3 melodii și jurații m-au pus să fac un momment mai spontan. Consider că m-am descurcat și mi-a plăcut foarte mult”.

Adrian Scorțea: ”A fost bine, super ok, puțin emoționat, dar bine, puțin tremurat de voce. Am încercat să dau ce e mai bun”.

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional "Idol". Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical.

Caravana SuperStar ajunge duminica la Cluj Napoca. Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil la adresa superstarromania.protv.ro.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO