Scena care trebuia sa "rupa internetul" si-a indeplinit profetia. Primele reactii dupa cel mai dur moment din Game of Thrones

Ultima actualizare: 18-06-2015 07:07
Jon Snow - HBO

Producatorii serialului Game of Thrones au promis ca vor "rupe internetul" cu o scena din ultimul episod al sezonului 5. E momentul sa inchideti aceasta stire daca nu vreti sa aveti parte de spoilere.

ATENTIE, urmeaza SPOILERE din ultimul episod al sezonului 5 din GAME OF THRONES.

Serialul care a provocat cele mai mari controverse in ultimii ani a ajuns la ultimul episod din cel de-al cincilea sau sezon si a reusit, fara indoiala, sa devina subiectul #1 pe Facebook si Twitter.

Asta dupa ce unul dintre cele mai iubite personaje a fost ucis, in stilul deja clasic al seriei. Nu glumim, chiar urmeaza spoilere.

Jon Snow a murit. Personajul care s-a confruntat cu creaturi legendare si a supravietuit a fost injunghiat de colegii sai din Rondul de Noapte. Acuzat de tradare, Jon Snow a sfarsit in zapada, intr-o balta de sange, intr-o scena care a provocat isterie, lacrimi si furie pe Facebook.

Si pentru ca "drama" fanilor sa fie completa, actorul Kit Harrington a declarat intr-un interviu pentru Entertainment Weekly ca moartea personajului sau e reala, incercand sa spulbere speculatiile de ani de zile ale celor care au citit cartile. "Producatorii mi-au spus ca s-a terminat totul. Nu ma voi intoarce in sezonul urmator, asta e tot ce va pot preciza".

Fanii speculeaza insa cu privire la soarta personajului, fiind convinsi ca spiritul acestuia va fi adus din nou la viata de vrajitoarea Melissandre sau ca acesta va continua sa existe in trupul lupului sau, Ghost.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO