"Romanii au talent", din nou lider in audiente. 5 milioane de romani au urmarit a II-a semifinala

Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 00:29
Data publicarii: Sambata 14 Aprilie 2012 12:00
Categorie: Entertainment

In Vinerea Mare, ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public, cu emisiunea “Romanii au talent” aceasta situindu-se pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor la distanta mare fata de urmatoarea clasata.

VEZI AICI INTEGRAL EMISIUNEA!

Asa se face ca cea de-a doua semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in minutul de aur de la 22.18 sa inregistreze 25,5 puncte de rating si o cota de piata incredibila de 50,1%, adunand in fata micilor ecrane aproape 5 milioane de romani.

La fel de impresionante sunt si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.29-00.08). Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 17,5 puncte de rating si o cota de piata de 44,4%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 2,6 puncte de rating si 6,7% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 17,4 puncte de rating si 39,5% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 3 milioane si jumatate de telespectatori,urmat fiind de Antena 1 care obtinea doar 4,0 puncte de rating si 9,1% cota de piata.

X-treme Brothers, familia Fieraru si Aset Crew, in finala de 120.000 de euro la "Romanii au talent"

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrand 16,6 puncte de rating si o cota de piata de 38,1%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 3,6 puncte de rating si 8,3% cota de piata.

Editia “Romanii au talent” difuzata de ProTv in Vinerea Mare a fost una incarcata de voie buna, emotie, suspans. Printre numerele care au facut spectacol aseara au fost jongleriile cu blaturi de pizza sau cu joc, muzica de toate genurile si dans in cele mai variate forme.

La finalul serii s-a decis numele a inca 3 finalisti care se vor duela in marea finala din 11 mai pentru premiul de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman.

Pe primul loc, in urma voturilor telespectatorilor s-a aflat Alexe
“Krem” Razvan care in opinia juratului Andi a prezentat o demonstratie perfecta de carisma si talent actoricesc, pe linga aceea a unui rapper desavirsit.

Tot acum a dezvaluit Andi si ce a vrut sa spuna la preselectii cind a zis: TU esti! “Esti cel care merita sa intra in finala, cel mai complex talent pe care l-am vazut la “Romanii au talent”, au fost cuvintele lui Andi Moisescu. La randul lui, Mihai Petre i-a indemnat deschis si cat se poate de direct pe telespectatori sa-l voteze pe Alexe “Krem” Razvan pentru marea finala.

Mihai Petre l-a descris pe Razvan drept artistul complet care are inteligenta, sufletul, energia si carisma unui artist desavirsit! “Tu ai de toate! Esti nr. 1 in semifinala asta!” a fost concluzia lui Mihai Petre.

Juratii au spus ca e obligatoriu sa-l vedem de Alexe “Krem” Razvan in finala si iata ca dorinta le-a fost indeplinita.
Pe locul al doilea in topul voturilor telespectatorilor s-a situat ceterasul Vasile Godja care a facut un adevarat spectacol la “Romanii au talent” si a cintat din toate pozitiile: cu capul in jos, cu arcusul in decolteul fetelor, cu vioara pe umarul acestora, fara corzi, inaltat pe umerii dansatorilor. “Ne-ai avut la degetul mic” – a spus Andi Moisescu.

“Dupa parerea mea ne-ai aratat cum e Romania pentru ca Tu esti Romania!" a mai adaugat acesta. La rindul lui, Mihai Petre l-a numit “talentul autentic romanesc”. Andra a declarat ca desi a cintat alaturi de multi ceterasi, nu a mai intilnit nici unul ca el, atit de carismatic si atat de bun la ceea ce face.

Pentru locul al treilea s-au batut doua personaje foarte indragite de public, din moment ce au obtinut un numar atit de mare de voturi: Gigel Frone si Tudorel Popa. Cei doi au facut spectacol la “Romanii au talent” si au imprastiat cu dedicatii in stinga si-n dreapta. Mai mult decit atit, amindoi au primit promisiunea unei aparitii la ProTv, in cel mai urmarit serial al momentului, “Las Fierbinti”.

Au cantat, au imitat si au adus cu ei multa dispozitie, dar si aplauzele publicului. Cel ales de cei 3 jurati sa mearga mai departe este Gigel Frone.

Chiar daca nu au reusit sa-si obtina locul in finala, spectacol au facut si Florin Limbovici cu ingeniosul sau numar de slackline, dansatorii “Gold Mask” apreciati de jurati pentru tehnica si rigurozitatea lor, Dalma Szatan de 15 ani, care a prezentat un dans plin de energie, tatal si fiul, Stefanescu Gabriel si Radu, care au excelat si de aceasta data la capitolul emotie, dansatorii Adrian Pintilie & Sorin, unii dintre dansatorii preferati ai lui Mihai Petre.

Claudiu Toader a facut multiple jonglerii cu pizza si a demonstrat ca poate minui blaturile la fel de bine si legat la ochi si culcat si in picioare.

Mai mult decit atat, el a pregatit din blaturile sale obiecte vestimentare pentru fetele din balet. Hypnosis au incins la propriu atmosfera si au imblinzit focul, in timp ce Vlad Jucan a oferit un act artistic foarte bun cu miscarile sale de bellydance.
Invitatii speciali ai serii de vineri au fost Valentin Dinu, finalist in primul sezon al emisiunii “Romanii au talent”, trupa Mandinga, Nea Marin si fiica sa, precum si baletul condus de Edi Stancu.
 

Razvan

Razvan "Krem" Alexe, Vasile Godja si Gigel Frone, in finala "Romanii au talent". Vezi momentele lor

the wanderers

Armand Assante reprezintă România la The Philip K. Dick Film Festival la New York

Săptămâna modei de la Milano. Colecții cu motive folclorice și artistice

Andra a susținut primul concert din cele trei concerte "Aievea", la Sala Palatului

Presa din SUA: ”Filmul ”Nu mă atinge-mă” frapează prin inteligență”

Răsturnare de situație la ”Mă însoară mama!” Mama unui băiat e interesată de tatăl unei pretendente

Ținute inspirate din stilul lui Jackie Kennedy, prezentate la Săptămâna Modei de la Milano

bijuterii

Bijutierii se bat să convingă vedetele să le poarte creaţiile la Premiile Oscar. Tendințele din 2018

Prințul Harry și Meghan Markle au primit un plic suspect, care conținea o pudră albă

Filmul favorit la Premiile Oscar, Shape of the Water, se confruntă cu acuzații de plagiat

Reacția lui Jennifer Lawrence, ridiculizată pentru rochia purtată pe frig la o ședință foto

Anna Wintour, criticată după întâlnirea cu Regina: „Un apogeu al proastelor maniere”

Alexandru Arșinel, la ”Vorbește lumea”: ”Ce blesteme s-au abătut asupra noastră anul trecut”