"Romanii au talent", al saptelea sezon e pe cale sa inceapa. Cand au loc preselectiile si unde se vor desfasura

Ultima actualizare: 23-10-2016 07:06

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiunii - Romanii au Talent - incepe in forta al saptelea sezon!

Inarmati cu incredere si curaj eroii talentului se pregatesc de zor. Dar au nevoie de sustinerea publicului, ca sa straluceasca la Palatul Copiilor din Bucuresti pe 21, 22 si 24 octombrie, dar si pe 1,2,5 si 6 noiembrie. Vor fi sapte zile pline de talent, in fata unui juriu plin de umor.

Smiley si Bartos: "Vineri - 21 octombrie - si sambata - 22 octombrie - si luni - 24 octombrie - sunt asteptati la Palatul National al Copiilor la orele 11 si 17, intrarea este libera, noi ii asteptam acolo pe toti cei care vor sa-i vada pe cei talentati."

Descoperiti primii eroii celui de-al saptelea sezon Romanii au Talent! Veniti in public in zilele de preselectii de la ora 11 si 17 si bucurati-va de un show memorabil alaturi de juratii romanii au talent. Distractia la cote maxime va fi adusa pe scena talentului de gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos!

Timp de sapte zile, bucurestenii sunt asteptati la Palatul National al Copiilor, ca sa fie alaturi de cei mai talentati, surprinzatori si amuzanti concurenti. Sa-si sustina favoritii, la un spectacol extraordinar, plin de emotii.

Smiley si Bartos: "In public puteti sa va bucurati de prezenta juriului nostru deosebit, extraordinar care este format din Florin Calinescu, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu si Andra si noi doi... nu in ultimul rand. Asadar, nu uitati vineri, sambata si luni va asteptam la Palatul National al Copiilor la orele 11 si 17."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO