Palatul Buckingham, in toiul pregatirilor pentru nunta printului William


Ultimul update: Vineri 28 Septembrie 2012 13:44
Data publicarii: Marti 29 Martie 2011 12:46
Categorie: Stiri Mondene
Palatul Buckingham, in toiul pregatirilor pentru n...
Palatul Buckingham, in toiul pregatirilor pentru n...

Cu exact o luna inaintea nuntii princiare de la Londra, toti cei implicati in organizarea evenimentului abia isi trag sufletul in toiul pregatirilor.

Exerseaza, repeta, slefuiesc, lustruiesc pentru ca in ziua cea mare absolut fiecare detaliu sa fie ireprosabil. Si parca nicaieri nu-i forfota mai intensa decat in bucataria Palatului Buckingham.

Pe 29 aprilie, in subsolul Palatului Buckingham, 21 de bucatari vor pregati nu mai putin de 10.000 de tartine pentru cei 600 de invitati la petrecerea de dupa cununie. Pentru a-si intra in ritm, acum repeta de zor. Nu de alta, dar aperitivele nu pot fi pregatite in avans.

Meniul este alcatuit din 12 varietati savuroase de aperitive minuscule, plus alte sase feluri de tartine dulci. Unele calde, altele reci, dar toate alese si incuviintate personal de Kate si William.

Odata incarcate, platourile de portelan si tavile de argint vor fi purtate catre somptuoasele incaperi ale palatului, care gazduieste cea mai valoroasa colectie particulara de arta din lume.

O echipa de 60 de oameni va avea misiunea de a-i intampina pe oaspeti si a le ghici din ochi dorintele.

Perfectionismul merge pana la a masura cu un metru vechi de lemn distanta dintre fiecare pahar si muchia mesei. Aliniate perfect si lustruite impecabil, paharele se vor umple cu licori ce vor desfata capete incoronate, ministri si diplomati.

VIDEO PROTVPLUS.RO