Nu mai lucreaza de aproape 16 ani, dar castiga milioane. Jerry Seinfeld traieste foarte bine de pe urma gloriei de altadata

Ultima actualizare: 29-05-2014 07:02
Jerry Seinfeld

Popularul show TV, Seinfeld, si-a difuzat ultimul episod, in direct, in 1998. Cu toate acestea, 16 ani mai tarziu, serialul continua sa produca bani din redifuzari.

Asa se face ca Jerry Seinfeld, vedeta show-ului, continua sa profite de pe urma contractelor de difuzare, fiind recent numit cel mai bogat actor din lume.

Potrivit Elite Daily, care citeaza Mashable, o noua serie de licente acordate anul trecut au facut ca venitul net al lui Seinfeld sa ajunga la aproximativ 820 de milioane de dolari, transformandu-l in cel mai de succes entertainer din lume.

Actorul a revenit de curand pe ecrane cu productia online “Comedians In Cars Getting Coffee”, dar cea mai mare parte a averii sale vine din partea show-ului care l-a facut celebru.

Prin comparatie, al doilea cel mai de succes actor din lume, dupa Seinfeld, este Shahrukh Khan, de la Bollywood, care are 600 milioane de dolari, noteaza Elite Daily. Pe locul al treilea este Tom Cruise, cu o avere estimata la 500 milioane de dolari.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO