Kim Kardashian și Kanye West divorțează după ce s-au separat în 2020. Kim a angajat avocata vedetelor

Ultima actualizare: 06-01-2021 13:20
Kim Kardashian și Kanye West divorțează după ce s-au separat în 2020. Kim a angajat avocata vedetelor
Getty

Kim Kardashian și Kanye West au depus actele de divorț, după ce s-ar fi separat în ultimele luni. Kim Kardashian a angajat deja avocata vedetelor, care a gestionat și divorțul ei din 2013.

 

Vestea despărțirii iremediabile a fost confirmată de mai multe surse din apropierea familiei, iar de această dată nu mai este cale de întoarcere. În ultimul an, Kim Kardashian și Kanye West au încercat să facă mariajul să funcționeze, dar planul a dat greș, relatează cotidianul The Sun.

Kim Kardashian a angajat-o pe celebra avocată Laura Vasser, care a reprezentat-o și în divorțul de starul NBA Kris Humphries, din 2013, Avocata a gestionat și alte divorțuri din showbiz, precum cel al Angelinei Jolie de Brad Pitt.

„Sunt aproape de un acord mediat de avocata Laura Vasser” a declarat o persoană din anturajul vedetelor, potrivit sursei citate.

De altfel, Kim Kardashian a fost văzută în public fără inelul de logodnă care valorează 1,3 milioane de dolari.

Căsătoriți din 2016, Kim Kardashian și Kanye West au împreună două fete, North - 7 ani, Chicago - 2 ani, și doi băieți, Saint - 5 ani și Psalm - 1 an.

Este a treia căsătorie pentru Kim, dar prima pentru Kanye. Problemele cuplului s-au adâncit în 2020, după ce Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut că suferă de o tulburare bipolară. El s-a retras la ferma sa din Wyoming, unde stă singur de câteva luni, arată sursele citate. În tot acest timp, Kim a rămas alături de cei patru copii în Los Angeles.

Kanye nu a apărut nici în fotografiile de Crăciun ale familiei apărute în zona publică. Kim a pozat alături de copii, mama, Kris Jenner și surorile Kourtney, Kylie și Kendall.

Cuplul a fost văzut împreună ultima dată pe 22 noiembrie. Reprezentanții lui Kim Kardashian nu au comentat divorțul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO