Madonna va cânta două melodii la Eurovision 2019. Cu cât va fi plătită

Ultima actualizare: 09-04-2019 13:57
Madonna va cânta două melodii la Eurovision 2019. Cu cât va fi plătită
Madonna

Cântăreața pop Madonna ar urma să cânte două melodii la finala Eurovision din 2019, care va avea loc la Tel Aviv pe 18 mai. Astfel, pentru spectacolul care va fi vizionat de peste 180 de milioane de persoane, ar putea primi un milion de dolari.

Informația a fost anunțată inițial de organizatorii „Live Nation Israel”, care au precizat că spectacolul va fi „istoric și isteric”. Echipa de presă a cântăreței a confirmat informația, pentru BBC News, însă organizatorii evenimentului muzical au răspuns că „n-a fost luată nico decizie și nu a fost semnat niciun acord.”

„Informații oficiale vor fi comunicate pe canalele Eurovision în următoarea perioadă”, au mai spus reprezentanții EBU.

Potrivit presei din Israel, organizatorii ar avea dubii cu privire la interpretarea artistei.

Madonna ar putea primi 1 milion de dolari

 

De curând, Madonna a postat pe rețelele de socializare imagini dintr-un nou videoclip filmat în Portugalia.

Reprezentanții Live Nation Israel și Bluestone Entertainment au mai precizat că Madonna va interpreta „două cântece, între care unul de pe viitorul său album.”

BBC News mai notează că Madonna ar putea primi pentru participare în jur de 1 milion de dolari, care vor proveni de omul de afaceri Sylvan Adams, care a finanțat evenimente importante și concerte în ultimii ani.

„Sunt încântat și nerăbdător să o primesc pe Madonna în Israel. Cred că interpretarea sa, susținută de zeci de dansatori, va contribui la succesul evenimentului și va consolida imaginea pozitivă a Israelului în lume”, a precizat Adams, într-un comunicat pentru Jerusalem Post. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO