Madonna a cazut pe scena in timp ce canta la Brit Awards 2015. Momentul s-a viralizat pe retelele de socializare. VIDEO

26-02-2015 07:51

madonna

Taylor Swift, Ed Sheeran si Sam Smith au fost marii invingatori ai celei de-a 35-a editii a galei Brit Awards - premiile industriei muzicale britanice.

Unul dintre momentele incendiare ale seri l-a avut erou pe rapperul american Kanye West. Acesta a invadat scena cu o suta de dansatori si un lansator de flacari, intr-o atmosfera de gherilla urbana si muzicala.

Insa, daca palmaresul si momentele muzicale vor fi inevitabil uitate, show--ul de miercuri seara va ramane cu siguranta in istorie din cauza cazaturii spectaculoase a Madonnei.

Invitata sa incheie seara, regina muzicii pop, care nu mai cantase la Brit Awards de 20 de ani, s-a impiedicat in capa lunga si ampla, chiar in primele secunde ale cantecului. Aflata pe niste scari, Madonna a cazut pe spate. A incasat din plin socul contactului cu treptele si a cazut peste dansatorii din trupa ei.

Insa asta n-a oprit-o sa se ridice si sa reia coregrafia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. "Madonna ne-a aratat ce inseamna ca spectacolul trebuie sa continue. Respect!", au admirat-o intr-un glas internautii britanici.

In timp ce momentul cazaturii devenea viral pe retelele de socializare, Madonna insasi a postat multumiri pentru grija purtata de admiratori si a dat asigurari ca n-a patit nimic grav.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO