Lua mita ca sa-si implineasca visul! A facut sex cu 500 de femei, voia 800

07-04-2010 00:00


Sex

Cine a spus ca functionarii publici sunt printre cei mai prosti amanti s-a inselat amarnic! O demonstreaza un oficial chinez care si-a pus in gand sa fie un adevarat Don Juan oriental si sa se culce cu 800 de femei.

Wang Cheng (n.r. pseudonimul dat de presa barbatului), in varsta de 47 de ani, lucreaza ca functionar public in orasul Anqing din estul Chinei.

Cum pana si dragostea costa, iubaretul chinez s-a gandit sa-si finanteze aventurile sexuale luand mita. Dar, pesemne, spaga are picioare mai scurte decat minciuna si totul a iesit la iveala dupa ce sotia i-a descoperit jurnalele unde barbatul si-a descris in detaliu intalnirile amoroase.

Cheng a picat “victima” furiei conjugale. Sotia, furioasa si cu orgoliul ranit, a facut totul public luna trecuta, scrie ziarul Dahe Daily.

Pe langa ca tinea jurnale cu aventurile sexuale, chinezul isi filma toate partenerele de sex si pastra materialele video pe un hard disk portabil.

Intr-unul dintre jurnale, datand din 2003, Chang si-a stabilt o “ratie” de 56 de femei pe an si doua amante stabile, respectabile. Ca sa-si atinga obiectivul, chinezul a apreciat ca ar avea nevoie de aproximativ 10.000 de euro. Cum salariul sau anual era de cinci ori mai mic, s-a gandit sa-si finanteze “proiectul” luand mita.

“Opt ore pe zi era ocupat sa caute metode prin care sa obtina mita, alte opt si le petrecea cautandu-si partenere sexuale”, a dezvaluit un procuror care se ocupa de caz.

Barbatul a admis in fata anchetatorilor ca a cheltuit mii de euro pe sex. Iar in jurnale sustine ca reusise sa se culce deja cu 500 de femei. Asadar, mai avea putin pana sa-si atinga obiectivul de a avea intre 600 si 800 de amante.

Sursa: Pro TV

Tags: sex, infractiuni,

VIDEO PROTVPLUS.RO