Leonardo DiCaprio, somat sa depuna marturie intr-un proces de defaimare

Ultima actualizare: 20-06-2016 00:08
leonardo dicaprio

Actorul american Leonardo DiCaprio a fost somat de un judecator sa depuna marturie intr-un proces in care producatorii filmului "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street" sunt acuzati de defaimare.

Starul hollywoodian nu va putea sa evite prezenta sa in sala de judecata, unde va trebui sa depuna marturie in procesul deschis de Andrew Greene, fost director executiv al companiei Stratton Oakmont, pentru felul in care personajul lui a fost interpretat in filmul "Lupul de pe Wall Street", regizat de Martin Scorsese.

Intr-o audiere ce a avut loc, marti, judecatorul Steven Locke de la Tribunalul din New York, a acceptat cererea lui Andrew Greene prin care acesta solicita depozitia lui DiCaprio.

Andrew Greene i-a dat in judecata pe producatorii peliculei, inclusiv Paramount Pictures, Red Granite Pictures, Appian Way Productions (compania lui DiCaprio) si Sikelia Productions, din cauza felului in care a fost prezentat in film personajul Nicky ”Rugrat” Koskoff, jucat de P.J. Byrne, care purta peruca si era subiectul replicii urmatoare: ”Jur pe Dumnezeu, vreau sa il strang de gat pana moare”.

Reclamantul afirma ca filmul, desi i-a schimbat porecla din ”Wigwam” in ”Rugrat”, a contribuit la raspandirea unor neadevaruri despre el si i-a afectat serios reputatia, cauzandu-i pierderi de 15 milioane de dolari. Un judecator a respins aceste plangeri, dar i-a permis lui Greene sa introduca un amendament in care afirma ca producatorii filmului l-au descris ”cu rautate”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO