Kim Kardashian fierbinte pe plaja din Miami!

Ultima actualizare: 17-10-2012 23:49
Kim Kardashian

Probabil putini stiu cu ce se indeletniceste exact domnisoara Kim Kardashian. Felul in care arata insa voluptoasa brunenta, nu mai e un secret pentru nimeni.

Lumea buna de la Hollywood s-a adunat zilele trecute la Miami pentru show-ul Victoria's Secret, asa ca nici Kim nu putea sa lipseasca.  Mai mult decat atat, aceasta si-a si expus bunatate de forme, la plaja. Ca printr-o minune, in cale i-au rasarit paparazzi. Kim nu a parut deranjata de acest lucru. Din contra, a stat la poze, a zambit si ne-a aratat ce are ea mai frumos si mai frumos. 

Totusi, pentru barbati, avem o veste mai putin buna: se zvoneste ca iubitul acesteia, Reggie Bush, i-ar fi cumparat deja un inel de logodna.

“Se pune prea multa presiune asupra mea si imi doresc ca acest moment sa fie unul perfect. Dar inca mai e timp,” a declarat Reggie, in legatura cu logodna lor mult speculata.

De cealalta parte, Kim a adaugat: “Reggie incearca sa-mi faca o surpriza. Amandoi suntem atat de ocupati in perioada asta, astfel ca nu ne grabim. Daca e sa fie, va fi.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO