Karl Lagerfel se ia la tranta cu criza financiara!

Ultima actualizare: 03-04-2012 03:27
Lagerfeld

A renuntat la cativa angajati, s-a mutat la o casa mai mica, in care cheltuielile nu vor mai fi exorbitante, ci doar foarte mari. Karl Lagerfeld nu renunta insa la cele trei masini!


Cele trei masini sunt unele de mare... tonaj, trei vehicule Hummer, masina creata dupa modelul patrulelor militare americane din Irak. Doi dintre giganti sunt postati la resedinta din Paris, unul la Monte Carlo, iar designerul de 70 de ani spune ca acestea ii dau o stare de siguranta.

''M-am mutat intr-o casa mai mica din Paris si nu intentionez sa mai am prea multi angajati acum'', a anuntat Karl, care nu renunta insa la oamenii... apropiati. ''Menajera, soferul si bucatarul raman obligatorii'', a spus Karl Lagerfeld.

Creatorul de moda nu se simte prea tare afectat de criza in afacerile sale si chiar s-a transformat intr-un fel de Nostradamus.

''Din fericire, exista mai multa bunastare in lume decat era în vremea crizei economice globale din 1929, in China, India, tarile arabe si Rusia. Cand criza se va sfarsi, Europa va deveni in cele din urma Lumea Veche, iar Lumea Noua va fi reprezentata de India, China si statele din Golf'', e parerea lui Karl.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO