Jordan a batut un pensionar

Ultima actualizare: 23-03-2012 22:49
Jordan

Starleta britanica Jordan nu isi mai poate tine nervii in frau. Ultima victima a domnitei cunoscute in special pentru marimea sanilor a fost un pensionar londonez.

Spiritul sarbatorilor Pascale nu a cuprins-o deloc pe Katie Price - Jordan, care in Sambata Mare a palmuit un pensionar. Tot scandalul a pornit de la faptul ca starleta isi parcase masina pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Jordan se afla in masina cu fiul ei care sufera de autism, Harvey, si nu a suportat corectia verbala oferita de batran. Dupa ce l-a balacarit bine, fosta sotie a cantaretului Peter Andre a intrat dupa el in magazin si a continuat scandalul, in vazul celor care isi faceau ultimele cumparaturi de Paste.

Agasat, batranul a scos telefonul mobil sa sune la Politie, dar Jordan l-a palmuit si i-a aruncat telefonul din mana. La scurt timp a sunat si ea la Politie si a dat mai apoi explicatii din masina parcata in acelasi loc. Katie Price le-a spus acestora ca "nu suport sa se ia cineva de copiii mei, pe care ii voi apara oriunde, in fata oricui".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO