John Malkovich a jucat la Bucuresti, pentru ultima data, intr-un musical straniu


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2013 00:56
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2013 08:34
Categorie: Stiri Mondene

Alaturi de orchestra Academiei din Viena, Malkovich a jucat la Ateneul Roman in "O comedie infernala, confesiunile unui criminal in serie". Si au fost mari asteptari din partea celor care au vrut sa-l vada in piesa scrisa special pentru el.

Malkovich s-a declarat multumit de reactia publicului, mai exigent si mai critic, se pare, decat fanii sai de la Hollywood.

"Sa va spun ceva... am mai facut treaba asta si nu e o experienta pe care vreau sa o repet", a spus starul.

Ce spune scenariul e una, insa e clar ca actorul, plecat pana-n pamant, adora aplauzele, dar si pe aceia care pasesc cu flori pe scena.

La Ateneu, Malkovich a intrat pentru a douazecea oara in pielea celui mai odios criminal in serie austriac. Nu toti spectatorii au fost de acord ca scenele de tortura merg bine pe muzica de Haydn, Vivaldi si Mozart. E drept, unii au venit cu tot cu copiii.

Dar cum e Malkovici pe dinauntru? Dupa mai bine de o suta de piese si filme jucate, produse, regizate, scrise, dublate si cantate de el si mai ales dupa o pelicula intreaga, in care nu are limite in a se juca pe sine? Raspunsul socheaza - e un om satul de celebritate si de foamea celor care il vaneaza si il vor macar intr-o poza.

Sadism, sinucidere si arii celebre, combinatia stranie adusa la Bucuresti de celebrul John Malkovich
VIDEO PROTVPLUS.RO