Distractii dupa Craciun: miscarea in aer liber!

Ultima actualizare: 16-10-2012 06:37

Sport, miscare, sanatate. Pe acest principiu, toti cei care vor sa faca loc pentru piftia de Anul Nou, dupa carnatii mancati fara masura in ultimele zile, au asediat parcurile Bucurestiului.

Daca pustimea a chiuit la pationoar, varstnicii au trecut direct la fitness, intre blocuri. In timp ce bunicul isi pompa indirjit muschii, bunica si-a intarit articulatiile si, de ce nu, abdomenul.

"Tonus muscular revigorat!" pare sa fie telul comun al acestor oameni abonati parca la o cura cu energizante. Mai dornici de exercitii fizice ca oricand, si-au facut drum pana in sectorul 1. Acolo sunt aparate la liber.

Vazand cat elan au bunicii, si nepoteii au abandonat leaganele, pentru ora de sport.

Concentrare si efort si la patinoar. Daca in cel din zona Kiseleff unii adulti au iesit repede din cursa, in furnicarul de pe lacul Cismigiu, poporul parea mult mai antrenat.

Unii bucuresteni au preferat insa sa puncteze la capitolul comoditate in aceasta zi frumoasa. Vorbim de cei dependenti de volan, care au facut ceva miscare in zilele cu zapada pana la statiile RATB sau de metrou, insa, odata cu incalzirea, au revenit la masini.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO