Descopera.ro te provoaca la un maraton de cultura generala

Ultima actualizare: 16-05-2012 14:15
evolutia

Descopera.ro lanseaza o noua provocare utilizatorilor pe care ii invita sa descifreze, zilnic, cate unul din cele mai importante mistere ale inceputurilor lumii, in cadrul unui maraton de cultura generala.


65 de milioane de ani de istorie sunt analizati in 20 de articole care dezvaluie utilizatorilor o istorie a planetei asa cum nu si-au imaginat-o pana acum, o prezentare a fiecarui pas din teribila sa lupta pentru supravietuire si o analiza a fiecarui semn lasat in constiinta noastra de monstrii care populau odinioara Pamantul.

Intrand zilnic pe site-ul www.descopera.ro, utilizatorii sunt invitati sa participe la un exercitiu de imaginatie, la o calatorie terifianta in timp, catre perioada in care Megafauna domina Pamantul.

Afirmatii precum “Lucifer este stramosul speciei umane” sau “King Kong nu este doar o legenda, ci are la baza existenta lui Gigantopitecus” sunt doar cateva dintre temele care vor fi tratate.

Utilizatorii fideli care vor raspunde la intrebarile zilnice au sansa sa castige premii inedite: 2 dvd-uri Discovery despre Preistorie si enciclopedia Terra despre frumusetea planetei.
Descopera Preistoria este cel de-al doilea maraton de cultura generala initiat de www.descopera.ro, dupa Maratonul Misterelor.

“Ne propunem sa continuam aceasta inittiativa in 2009 lansand noi maratoane pe teme la fel de captivante”, afirma Tudor Fratila, Project Manager al site-ului Descopera.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO