Descopera.ro te provoaca la un maraton de cultura generala

evolutia

Descopera.ro lanseaza o noua provocare utilizatorilor pe care ii invita sa descifreze, zilnic, cate unul din cele mai importante mistere ale inceputurilor lumii, in cadrul unui maraton de cultura generala.


65 de milioane de ani de istorie sunt analizati in 20 de articole care dezvaluie utilizatorilor o istorie a planetei asa cum nu si-au imaginat-o pana acum, o prezentare a fiecarui pas din teribila sa lupta pentru supravietuire si o analiza a fiecarui semn lasat in constiinta noastra de monstrii care populau odinioara Pamantul.

Intrand zilnic pe site-ul www.descopera.ro, utilizatorii sunt invitati sa participe la un exercitiu de imaginatie, la o calatorie terifianta in timp, catre perioada in care Megafauna domina Pamantul.

Afirmatii precum “Lucifer este stramosul speciei umane” sau “King Kong nu este doar o legenda, ci are la baza existenta lui Gigantopitecus” sunt doar cateva dintre temele care vor fi tratate.

Utilizatorii fideli care vor raspunde la intrebarile zilnice au sansa sa castige premii inedite: 2 dvd-uri Discovery despre Preistorie si enciclopedia Terra despre frumusetea planetei.
Descopera Preistoria este cel de-al doilea maraton de cultura generala initiat de www.descopera.ro, dupa Maratonul Misterelor.

Citește și
cimpanzeu
Seful tau se comporta ca un cimpanzeu? Tot ce se poate
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

“Ne propunem sa continuam aceasta inittiativa in 2009 lansand noi maratoane pe teme la fel de captivante”, afirma Tudor Fratila, Project Manager al site-ului Descopera.ro.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Criza economica ne lasa fara oameni de stiinta
Criza economica ne lasa fara oameni de stiinta

O posibila reducere a bugetului pentru cercetare, cu 70% fata de 2008, se poate incheia cu un exod al oamenilor de stiinta inspre vest si cu un lacat urias pe usile institutelor, si asa putine.

Seful tau se comporta ca un cimpanzeu? Tot ce se poate
Seful tau se comporta ca un cimpanzeu? Tot ce se poate

Ne place sa credem ca suntem unici si, mai mult decat atat, superiori fata de toate celelalte fiinte care populeaza Terra. Nu va grabiti cu concluziile, ne avertizeaza antropologii.

Nasterea universului: stiinta contra religie
Nasterea universului: stiinta contra religie

Ne tragem din maimuta sau am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu? Aceasta este intrebarea care a macinat permanenta alergare dupa adevar a omului.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.