Cum se mențin în formă vedetele de la Hollywood în timpul pandemiei de coronavirus

Dată publicare: 09-04-2020 08:42
Dată actualizare: 09-04-2020 10:05


Peste Ocean, vedetele caută metode să se menţină în formă, în condiţiile în care consemnul "staţi acasă!" este în vigoare în aproape întreaga Americă. Urmează gimnastică de dimineaţă cu staruri!

Pink a postat un filmuleţ în care o vedem cum face exerciţii cu o "greutate de 18 kilograme", după cum spune cântăreaţa. Cam atât cântăreşte fiul ei Jameson, care i s-a urcat în spate când făcea flotări.

Jessica Alba şi fiica ei de 11 ani, Honor Marie Warren, se distrează şi se menţin în formă, dansând în tandem.

Actriţă şi modelul Kate Bosworth face exerciţii cu o minge prinsă între picioare urmărind mişcările instructorului de fitness, pe telefonul mobil.

Iar Candace Cameron Bure, starul din sitcomul american "Casa plină", trage din greu, ascultând şi ea, de la distanţă, comenzile primite de la o instructoare.

Nicole Scherzinger, din trupa feminină "Pussycat Dolls", a postat un filmuleţ în care apare "dansând" cu trainerul personal. Coregrafia energică este inspirată parcă din antrenamentele boxerilor. Cântăreaţa poate face gimnastică în curte, fără să încalce regulile de izolare.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Britney Spears şi exemplul pe care îl da fanilor. Cântăreaţa a fost filmată făcând yoga pe plajă. Mulţi o întreabă cum rămâne cu izolarea la domiciliu, la care îndeamnă, pe toate căile, şi medicii şi autorităţile.


VIDEO PROTVPLUS.RO