×

Cele mai așteptate filme ale anului 2020. Daniel Craig, ultima misiune de „James Bond”

2020 are promisiuni mari pentru cinefili. Un nou "James Bond", "Top Gun" sau "Wonder Woman" sunt doar câteva dintre filmele care vor avea premiera anul viitor.

În 2020, Daniel Craig se va prezenta pentru ultima oară drept „Bond. James Bond". La cinci ani după ultima misiune, agentul 007 își ține armele în sertar și se bucură de o viață tihnită. E doar calmul dinaintea furtunii, pentru că un prieten al său din CIA îi cere disperat ajutorul ca să recupereze un savant răpit.

Plin de acţiune va fi şi noul film "Top Gun". După treizeci de ani de pilotat pentru Marina Americană, Pete „Maverick" Mitchell, personajul interpretat de Tom Cruise continuă să forţeze limitele. Când primeşte misiunea de a instrui niște absolvenți ai școlii de elită, în vederea decolării pentru o misiune imposibilă, Pete se simte propulsat într-un trecut dureros. Unul dintre studenții lui este tocmai fiul regretatului lui coleg poreclit „Goose".

Terri White, Editor, Empire magazine: „Când s-a anunțat proiectul, lumea a fost sceptică, dar trailerul a schimbat totul. Tom Cruise arată uluitor, zborurile și cascadoriile sunt incredibile. Filmul are dozajul necesar între nostalgie, pelicula originară și noutate. Este în mod categoric un film al anului 2020. Cred că va fi cel mai bun film al verii viitoare.”

Va lăsa totuși loc și pentru "Wonder Woman 1984", la care Patty Jenkins lucrează de câțiva ani deja. În iunie așteptăm o versiune amuzantă, feministă, care va îi va înnebuni pe fanii originalului și, din estimările criticilor, încasările în box office vor exploda. Coloana sonoră e făcută de New Order, eroina are un costum nou... totul arată uimitor.

Toamna va veni cu o ecranizare nouă a îndrăgitului roman SF "Dune", scris de Frank Herbert. De data aceasta, frâiele poveștii le preia talentatul Denis Villeneuve, care a făcut valuri cu „Blade Runner 2049" şi „Sicario".

Terri White, Editor, Empire magazine: „Toamna îi va aparține filmului "Dune", genul de aventură nebună pe care Dennis Villeneuve o va regiza pentru Warner Brothers. Are cea mai tare distribuție posibilă. Ajunge să spun că rolul principal e jucat de Timothee Chalamet. Se anunță un amestec de "Războiul stelelor" și "Urzeala tronurilor".”

Din peliculele anului viitor nu putem exclude "Black Widow" cu frumoasa Scarlett Johanson. Actriţa îi dă din nou viaţă personajului Natasha Romanoff, care a murit în ultimul film din seria "Avengers". Producătorii Marvel o readuc pe îndrăgita eroină în prim plan, dar de această dată acţiunea se petrece înainte de povestea "Avengers: Infinity War".

Citeste și...
VIDEO. Mesaj ciudat de Crăciun al lui Kevin Spacey: ”Îl puteţi ucide cu bunătate”
VIDEO. Mesaj ciudat de Crăciun al lui Kevin Spacey: ”Îl puteţi ucide cu bunătate”

Actorul Kevin Spacey a publicat şi anul acesta un mesaj video bizar de Crăciun, în care îl întruchipează pe Frank Underwood, personajul pe care l-a jucat în serialul „House of Cards”.

Ultimele Știri
Seceta face ravagii în România. 115 localități sunt afectate dintre care jumătate primesc apă potabilă cu porția
Seceta face ravagii în România. 115 localități sunt afectate dintre care jumătate primesc apă potabilă cu porția

În lipsa ploilor, seceta usucă pământul și seacă râurile. 115 localități din vestul, sudul, și estul țării sunt afectate și peste 50 dintre ele primesc apă potabilă cu porția, unele doar ziua.

Președintele Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”
Președintele Klaus Iohannis: ”Nu avem un plan de a intra într-un procedeu de austeritate”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marți, într-o conferință de presă la palatul Cotroceni, că nu crede că va fi necesar şi că nu există un plan pentru ca România să intre într-un ”procedeu de austeritate”.  

Scandalul privind Legile siguranței naționale. Iohannis: ”Nu le-am citit, nu le-am cenzurat”
Scandalul privind Legile siguranței naționale. Iohannis: ”Nu le-am citit, nu le-am cenzurat”

Preşedintele Klaus Iohannis a negat faptul că ar avea vreo contribuție directă la elaborarea draftului Legilor siguranței naționale, susținând că nici nu a citit despre ce  odificări este vorba și nici nu le-a cenzurat.