Cel mai lung carnaval din lume, intr-un oras din Argentina!

Ultima actualizare: 08-05-2012 04:58

Distractie mare intr-un oras din Argentina, unde s-a dat startul la dans. Pana in martie, la fiecare sfarsit de saptamana, aici are loc un carnaval care aduna sute de dansatori, alaturi de zeci de mii de oameni care au venit sa-i admire si sa petreaca.

 

De la costume, pana la miscari latino, localnicii au cu ce se mandri. Nu degeaba carnavalul lor rivalizeaza cu cele de la Rio si Venetia.

Costume din piese minuscule, decorate insa din belsug cu strasuri si pene, si miscari ametitoare de dansuri latino. Cu asta i-au intampinat pe miile de turisti fetele care anima zilele acestea atmosfera din Gualeguaychu.

Unul dintre cele mai lungi carnavaluri din lume, evenimentul vanat de amatorii de distractie, nu a dezamagit nici in acest an.

"Cifrele" sunt si ele impresionante: 70.000 de pene si 50.000 de paiete au intrat in costumele celor trei scoli de dans care concureaza pentru marele titlu. Iar la final, juriul va nota nu doar miscarile fiecarui dansator ci si intreaga coregrafie a trupei si costumele.

Asa ca fiecare scoala a avut o alta tema pentru show-ul de deschidere: de la motive tribale, asiatice, pana la lumea circului, in care si-au gasit locul si personaje... reale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO