Catalin Maruta nu se astepta la asa ceva. Ce surpriza emotionanta i-au facut Andra si fiul lor, David

30-05-2014 11:39


Catalin Maruta a fost surprins in propria emisiune, atunci cand a vazut ca echipa "La Maruta" i-a pregatit o surpriza in "complicitate" cu sotia lui, Andra, si cu fiul lor, David.

Catalin Maruta a privit cu emotie mesajul pe care Andra si David l-au inregisatrat chiar inainte de a intra in platou.

"Tati, te iubim mult, mult, mult. Bafta la emisiune si te asteptam acasa. Pa paaa", i-au transmis cei doi, lasandu-l pe "domnul Andra" topit de dragul lor.

Catalin Maruta si Andra s-au casatorit in 2008, iar in 2011 au devenit parintii unui baietel pe care l-au botezat David. Cei doi nu au facut un secret din faptul ca in viitor isi mai doresc un copil, daca se poate, o fetita.

"Destinul a facut sa ne apropiem, de la o intrevedere la alta, vedeam cate lucruri avem in comun. Si odata, la Cerbul de Aur, ne-am dat seama ca e ceva romantic intre noi, ca nu mai suntem doar amici... El a trimis un curier cu un brat de trandafiri pana la camera mea, am fost impresionata. De-atunci suntem impreuna", povestea Andra despre inceputul relatiei lor, potrivit protvmagazin.ro.

In plus, membra juriului "Romanii au talent" marturisea si ca piesa cu care l-a cucerit pe Maruta a fost "One Moment in Time" a lui Whitney Houston.

VIDEO PROTVPLUS.RO