Pretul platit de romance pentru rochia de perfecta de Revelion. Cum arata cele mai scumpe tinute din acest an

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40

Pentru doamnele si domnisoarele care vor sa straluceasca de Revelion, magazinele cu rochii de ocazie sunt doldora. Exista rezolvare si pentru cele mai pretetioase dintre cliente.

Ofertele de pe umerase sunt atat de bogate incat numai sa nu vrei nu o sa gasesti ceva cu franjuri ori cu spatele gol. Iar daca pretul e cel care va incurca, atunci nu neglijati varianta de inchiriat.

Cu margele, paiete, sclipici si pene. Tinuta de Revelion este in general una spectaculoasa. Dupa lungi cautari, Andreea a gasit ce visa.

Andreea: "O cautam de acum doua luni. Imi place ca are spatele gol, ma pune in evidenta, o sa intoarca priviri. Trebuie sa ma simt speciala si admirata".

Doamnele care au lasat alegerea rochiei pe ultima clipa au avut noroc pentru ca prind si reducerile de pana la 50%.

Vanzatoare: "Aceasta rochie cu pene costa 3.000 de lei si a fost redusa de la 5.000. Se cauta rochiile stralucitoare, care sa le scoata in evidenta".

Si daca ceea ce ati vazut v-a placut trebuie sa stiti ca cine nu-si permite totusi sa dea 1.000 de euro pe o tinuta o poate imprumuta la un pret de 10 ori mai mic. In Timisoara, de pilda, centrele de acest tip abia fac fata cererii.

Partea buna e ca, dupa petrecerea dintre ani, daca rochia are mici pete, de la salata de boeuf, de exemplu, sau daca are un fir agatat, magazinul nu va cere daune. Totul intra in pretul initial. Numai daca rochia e distrusa total clienta va suporta daunele.

Pentru o rochie de imprumut o sa dati intre 159 si 400 de lei si, evident, variaza in functie de eticheta si de model.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO