Beyonce va naste gemenii acasa. Cantareata si-a amenajat un salon de maternitate de peste 1,6 milioane de dolari

Ultima actualizare: 14-06-2017 07:34
beyonce

Beyonce va naste gemenii in locuinta sa din Hollywood, unde si-a amenajat un salon de maternitate in valoare de 1,6 milioane de dolari, potrivit ziarului britanic Daily Mail.

In ultimele zile, in locuinta inchiriata cu peste 120.000 de dolari pe luna, a fost transportat echipament medical, inclusiv incubatoare, sugerand ca data nasterii se apropie.

”Este vorba despre siguranta si intimitate. Nu se intampla in mod obisnuit ca o femeie insarcinata cu gemeni sa nasca acasa, dar Beyonce a discutat cu doctorii”, a spus un vecin al cantaretei.

”Isi instaleaza o maternitate in locuinta lor. Vor avea, de asemenea, o ambulanta in asteptare pentru a o transporta la spitalul Cedars-Sinai, in cazul in care ea si gemenii au nevoie de ingrijire la acolo. Jay Z este vazut intrand si iesind din locuinta, dar nu si Beyonce”, a adaugat el.

Prin instalarea echipamentului medical in locuinta in valoare de 20 de milioane de lire sterline, cu noua dormitoare, care i-a apartinut Madonnei, Beyonce si Jay Z vor evita scandalul izbucnit in 2012, cand s-a nascut fiica lor, Blue Ivy, in spitalul Lenox Hill din New York.

Atunci, alti pacienti s-au plans de anturajul mare al cantaretei, spunand ca au fost tratati cu severitate fara justificare si ca au fost impiedicati sa aiba vizitatori.

Totusi, reprezentantii spitalului au declarat, ulterior, ca nu au fost formulate reclamatii in mod formal, respingand zvonurile potrivit carora cuplul ar fi cheltuit un milion de dolari pentru a inchiria un intreg etaj al spitalului.

”Beyonce si Jay Z au fost deranjati de publicitatea aceea negativa intr-un moment care ar fi trebuit sa fie cel mai frumos din viata lor. Sunt hotarati sa nu repete experienta, motiv pentru care Beyoncé vrea sa nasca gemenii acasa. Sigur, are o echipa de medici care o sfatuiesc si daca va fi nevoie sa mearga la spital, atunci asa se va intampla”, a spus aceeasi sursa.

Spitalul Cedars-Sinai, la care au nascut celebritati precum Catherine Zeta-Jones si Kim Kardashian, se afla la mai putin de cinci minute de mers cu masina de la locuinta cantaretei Beyoncé si a sotului ei, Jay Z.

Averea combinata a cantaretilor Beyonce si Jay Z, care s-au casatorit in 2008, este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale intocmite de revista Forbes.

Beyonce si Jay Z s-au casatorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a nascut pe 7 ianuarie 2012.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO