Adelina Varciu e insarcinata, dar trebuie sa faca avort!

13-04-2010 00:00


Adelina si Liviu Varciu

In plin scandal si pregatindu-se de divortul de Liviu, Adelina a aflat alta veste care a dat-o peste cap. E gravida, insa nu va putea sa pastreze copilul, pentru ca are o sarcina extrauterina.

 

"Prima oara am avut greturi, ameteli si o usoara stare de slabiciune. Am pus totul pe seama stresului si a faptului ca ma enervam. Ajunsesem sa cred ca starea de rau general e din cauza primaverii. Apoi mi-am cumparat un test de sarcina. Teama ca as putea sa fiu insarcinata acum ma paraliza. Ca o ironie a sortii a iesit pozitiv... din prima", a povestit Adelina Varciu pentru "Cancan".

Modelul nu l-a anuntat de cele intamplate pe Liviu Varciu, cel care i-a fost sot. "Nu am ce sa ii spun. Este treaba mea si numai a mea. El oricum o tine numai intr-o distractie de cand ne-am despartit. Pot sa-i zic doar sa mearga la o biserica si sa se roage pentru pacatele lui si sufletul copilului pe care il va pierde. Sarcina mi-a fost confirmata dupa examenul ecograf si analizele de sange, care au aratat ca este vorba despre o extrauterina. O sa ma operez, nu am incotro. Medicii mi-au spus ca, daca vreau sa scap cu viata, nu trebuie sa mai aman interventia chirurgicala. Aceasta trebuie facuta imediat", a continuat Adelina.

Liviu Varciu catre Adelina: Ma dezgusti!


 

Sursa: Cancan

VIDEO PROTVPLUS.RO