Au inventat si doborat un record...cam umed: dansul in ploaie!


Ultimul update: Sambata 28 Aprilie 2012 08:11
Data publicarii: Marti 04 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Englezii se plictisesc rau cand ploua. Asa ca au inventat un record pe care tot ei l-au doborat: dansatul si cantatul in ploaie, dupa modelul lansat de Gene Kelly cu "Singing in the Rain".

Nu mai putin de 232 de persoane din Bath au iesit pe 2 mai in strada cu umbrelele pregatite, in asteptarea stropilor de ploaie si a momentului cand aveau sa doboare recordul mondial.

Participantii au fost obligati sa reziste cinci minute dansand in ploaie, exact ca Gene Kelly in filmul clasic din 1952, si sa se sincronizeze pe aproape aceiasi pasi de dans.

Noul record este si...vechiul record. Nimeni nu a mai incercat asa ceva pana acum, iar reprezentantii Cartii Recordurilor au fost nevoiti sa deschida o noua categorie pentru a-l putea omologa.

Recordul vine ca o incununare a Festivalului de Dans din Bath, care tine 4 zile in fiecare an. Printre dansatori trebuia sa se numere si primarul localitatii britanice, care a fost un sustinator al proiectului, dar acesta nu a participat, fiind inca sub tratament dupa ce a fost tamponat de o masina cu o zi inainte.

VIDEO PROTVPLUS.RO