Are un excavator pe post de partener de dans! Sa nu-l calce pe picior...

Ultima actualizare: 03-08-2012 04:31

Daca in timpul unui dans se mai poate intampla ca partenerul sa te calce pe picior, un astfel de accident ar fi catastrofal in cazul unui dansator francez, care si-a ales sa danseze cu un excavator.

Ati citit bine! Este vorba despre un utilaj de 17 tone! Omul si masina si-au demonstrat maiestria intr-un spectacol sustinut in fata Operei din Sidney.

E greu de crezut ca un excavator se poate misca gratios sau transmite emotii, aproape ca un balerin. Asta au realizat insa impreuna, dupa multe ore de repetitii, dansatorul francez Philippe Priasso si un mecanic de excavator suficient de deschis la minte.

Publicul a dat tot felul de interpretari acestui dans, iar excavatorul a devenit simbol pentru un partener abstract. Numarul celor doi a avut atata succes, incat a fost inclus in repertoriul unei companii de dans.

Culmea este ca Philippe nu-si ia nicio masura de protectie, desi dansul presupune si cateva miscari periculoase, iar utilajul cantareste de 250 de ori mai mult ca el.

Omul care da viata excavatorului nu este chiar la fel de relaxat in aceasta privinta, pentru ca stie exact ce forta tine sub pedala.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO