Antonia a renuntat la procesul de divort dupa un an. Ce decizie a luat impreuna cu Vincenzo Castellano

Ultima actualizare: 13-04-2015 08:47

Razboiul dintre Antonia si sotul ei Vincenzo Castellano se apropie de final. Dupa un an in care cei doi au incercat sa obtina custodia fetitei lor Maya, procesul se incheie.

Cantareata a decis sa puna capat divergentelor dintre ei, de dragul fetitei si a depus la Tribunal o cerere prin care renunta la divort. Cei doi se vor separa amiabil, la notar.

Antonia si Vincenzo Castellano au ajunsvineri la Tribunalul Bucuresti, amandoi decisi sa puna capat luptei dintre ei. Artista a fost cea care a depus in instanta o cerere prin care renunta la divort.

"S-a renuntat la procesul de divort. Antonia a decis", a declarat avocatul lui Vincenzo.

Acum, cei doi se vor putea desparti amiabil in fata unui notar si tot acolo urmeaza sa stabileasca si detaliile pentru custodia fetitei lor, Maya.

Antonia si Vicenzo vor stabili de comun acord daca Maya va locui in Romania sau in Italia, daca mama ii va plati pensie alimentara, in cazul in care ramane in grija tatalui si ce program de vizitare va avea.

Reporter: Cu Maya cum ramane pana la urma?
Antonia: O sa aflati!
Reporter:Cand o sa o vizitezi pe Maya?
Antonia: Urmeaza acum, asteptam sa se intample ce trebuie sa se intample si urmeaza sa ma vad cu ea.

Cu doar o luna in urma, Antonia si Vincenzo doreau sa imparta custodia fetitei si sa divorteze din culpa comuna. Dar s-au razgandit. Antonia are acum si un baietel, pe Dominic, din relatia cu Alex Velea.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO