Alexandra Stan nu mai era o prioritate pentru impresar. Cine este moldoveanca pe care a promovat-o

19-06-2013 18:59


Din 2009, Marcel Prodan s-a ocupat de cariera Alexandrei Stan. Cu primul hit, Mr. Saxobeat, a inceput succesul ei ametitor, care a continuat si in anii urmatori.

Insa, in ultimele luni, proiectul Alexandra Stan nu a mai fost o prioritate pentru impresarul ei, dupa cum recunoaste chiar ea.

"In ultima perioada ajunsesem sa merg la studio si nu aveam loc sa fac inregistrari, pentru ca erau alte proiecte. Si nici repetitii nu faceam nicio ora. Nu puteam sa comentez", spune Alexandra Stan.

"Probabil ca si-au si gasit altceva, adica ei mai au si alte proiecte", mai spune Alexandra.

Noul proiect despre care vorbeste Alexandra este Alina Sleahtitkaia, cu numele de scena Kaiia, o tanara de 23 de ani din Republica Moldova.

Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, cei doi care au creat-o si pe artista Alexandra Stan, au incheiat cu Kaiia un contract in 2012. In scurt timp i-au compus si doua hituri: Crazy love si Uhodi, adica Am nevoie de tine, lansat luna aceasta.

In tot acest timp, Alexandra povesteste ca si ea se pregatea sa lanseze un nou hit, insa a simtit ca nu mai avea sustinerea echipei.

"Eu cred ca lui nu i-a mai pasat de proiectul nostru. Eu am vazut ca am posibilitatea sa fiu artist si imi dorea sa muncesc si mai mult sa ma mentin, dar nu cred ca le-a mai pasat de acest proiect", spune Alexandra Stan.

De aici, povesteste ea, au aparut si primele discutii, iar atunci cand a cerut banii si mai ales explicatii legate de contractele ei, Marcel Prodan a batut-o.

"Le recunosc meritul lor si ei au fost echipa mea. Am muncit impreuna, nu imi acord doar mie meritul, nu am cum sa trec peste asta, le-am cerut banii si am luat bataie", a mai spus Alexandra Stan.

Interesant este ca in ambele videoclipuri lansate cu Alexandra si Kaiia apare si Marcel Prodan.


VIDEO PROTVPLUS.RO