Alex Bratu a lansat ”Alegorii Musicale, Vol.1”. ”Super-proiect de colaborări” cu diverși artiști din România

Ultima actualizare: 09-08-2020 13:57
Alex Bratu
comunicat de presa

Artistul independent Alex Bratu și-a lansat noul album ”Alegorii Musicale, Vol.1” - prima parte dintr-o trilogie anunțată ca fiind un ”super-proiect de colaborări” cu diverși artiști din România.

Potrivit unui comunicat, acesta este cel de-al treilea album al artistului de 45 de ani din București, după „ Beyond Today” lansat în 2011, album în limba engleză și „ Un alt anotimp” lansat în 2015, acesta din urmă fiind în limba română.

Încurajat de succesul proiectului umanitar realizat în 2019, ca parte dintr-o colaborare profesională de CSR cu Hope and Homes For Children România, proiect în care Alex Bratu a scris muzica și versurile piesei ”Am Nevoie de Tine”, interpretată de 9 artiști diferiți, anul acesta vine cu o nouă provocare, aceea de a realiza o trilogie muzică numită ”Alegorii Musicale”.

”Proiectul muzical este menit să aducă în prim plan o incursiune artistică într-o manieră multidimensională prin care fiecare invitat de pe album este încurajat să își lase amprenta și personalitatea artistică, rezultând astfel un material bogat și diversificat, cu multe stiluri și maniere de abordare a genului pop-rock.” - se mai arată în comunicatul citat de undergroundmusic.ro.

Întregul proiect muzical va aduce laolaltă apropximativ 50 de artiști, în marea lor majoritate fiind soliști vocali.

Pentru Vol.1 aceștia sunt (în ordinea apariției de pe album): Laura Mihăilă, Ana Maranda, Pavel Ulici, Ligia Hojda, Marius Popa, Alexandra Ungureanu, Maria Hojda, Andrei Neagu, Maria Radu, Flavia Hojda, Cosmin Arsene și Ionuț Deliu.

De asemenea, înregistrările au fost făcute în studioul Taine Multimedia din București, producția muzicală fiind asigurată de Adrian Tăbăcaru, binecunoscut ca un artist complet cu un portofoliu lar de activități artistice și componistice, producții video și instalații multimedia.

Întregul material discografic poate fi găsit pe majoritatea plaformelor de streaming. 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO