Alertă la bordul avionului privat în care se afla artistul Post Malone. Aeronava a aterizat de urgență

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Post Malone
Getty

Avionul privat în care se aflau artistul Post Malone și 15 prieteni de-ai acestuia a aterizat de urgență la scurt timp după ce a decolat de pe Aeroportul Teterboro din New Jersey, după ce două dintre roți ar fi explodat în timpul operațiunii de decolare.

Aeronava, care se îndrepta spre Londra, a zburat în jur de 30 de minute înainte să aterizeze de urgență pe un aeroport din Massachusetts. Zborul a fost deviat pentru ca aeronava să consume combustibil, în cazul în care avionul s-ar fi prăbușit la aterizare, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Potrivit autorităților americane, pilotul aeronavei Gulfstream IV a realizat imediat că două dintre roți au explodat în timpul decolării, așa că a zburat în spațiul aerian din preajma aeroportului timp de 30 de minute, înainte ca zborul să fie deviat spre Aeroportul Regional Westfield-Barnes din Westfield, Massachusetts.

Post Malone a participat, luni seara, la ceremonia de decernare a premiilor VMA, unde a câștigat trofeul pentru cea mai bună melodie a anului, cu hitul său „Rockstar.”

Post Malone plănuia să ajungă la Londra, pentru concertele pe care le are programate în weekend.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO