Adrian Tăbăcaru a lansat piesa "A Good Human Being". Colaborare cu o voce deosebită: Maria Hojda, finalistă Vocea României

Adrian Tabacaru videoclip
Pro TV

Unul dintre cei mai apreciați artiști din zona muzicală a underground-ului românesc, Adrian Tăbăcaru, și-a lansat prima piesă din cadrul proiectului său solo, după plecarea din trupa de metal TAINE.

Melodia se numește "A Good Human Being", iar versurile sunt inspirate dintr-un poem de Rabia Nadeem.

Cantecul a fost lansat pe Youtube într-o variantă video ilustrată de Maria Ivan-Gurzu și este o surpriză extrem de plăcută pentru amatorii de "fusion rock".

Vocea deosebită a piesei "A Good Human Being" îi aparține Mariei Hojda, o tânără care a ajuns în finala ediției din 2014 a concursului "Vocea României" de la PRO TV.

Citește și
Gray Matters
Romanii de la Gray Matters si-au lansat primul videoclip: "See the Sun". Electronic rock "despre dorinta de autodepasire"
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Melodia va fi inclusă pe viitorul album al lui Adrian Tăbăcaru, care lucrează în prezent la o operă rock pe nume "Lucifer", inspirată din celebrul poem Lucefărul al lui Mihai Eminescu.

Mai multe detalii despre acest proiect muzical, unic pe scena rock românească, veți afla dintr-un interviu care va fi publicat în exclusivitate pe StirileProTV.ro.

În introducerea piesei "A Good Human Being" sunt fragmente audio din filmul "K-Pax" (2001).

Mai trebuie remarcat faptul ca, pe lângă Maria Hojda, care face parte și din echipa de backing-vocals a Loredanei, la această piesă au participat și foștii colegi ai lui Tăbăcaru din trupa TAINE: Alexei Nichiforof la bas și Petre Iftimie la chitară, invitați, de asemenea, în realizarea operei rock "Lucifer".

Mai multe detalii puteți găsi și pe pagina de Facebook a artistului Adrian Tăbăcaru sau pe site-ul său oficial.

@CristianMatei

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Interviu cu Petre si Andy (Taine), despre SIGRID, cel mai nou proiect de pe scena romaneasca de metal:
Interviu cu Petre si Andy (Taine), despre SIGRID, cel mai nou proiect de pe scena romaneasca de metal: "Planuim o surpriza!"

Miscarea pentru underground. SIGRID este unul dintre cele mai noi nume de pe scena underground a metalului romanesc.

Romanii de la Gray Matters si-au lansat primul videoclip:
Romanii de la Gray Matters si-au lansat primul videoclip: "See the Sun". Electronic rock "despre dorinta de autodepasire"

Trupa bucuresteana de "electronic rock / alternative metal" Gray Matters si-a lansat primul videoclip oficial, "See the sun", piesa fiind mixata de Adrian Despot si masterizata in Statele Unite ale Americii.

Vali Rupita, intr-un clip de alternative metal. Trupa bucuresteana Jinxy von D'Ers a lansat videoclipul piesei
Vali Rupita, intr-un clip de alternative metal. Trupa bucuresteana Jinxy von D'Ers a lansat videoclipul piesei "Glow"

Formatia bucuresteana JINXY VON D’ERS a lansat videoclipul oficial al piesei "Glow". Concertul de lansare a avut loc marti seara in Bucuresti, alaturi de trupa The Pixels.

Trupa finlandeza de melodic death-metal Swallow the Sun este cap de afis la festivalul Metal Gates din Bucuresti
Trupa finlandeza de melodic death-metal Swallow the Sun este cap de afis la festivalul Metal Gates din Bucuresti

Dupa Primordial si Saturnus, trupa SWALLOW THE SUN este cel de-al treilea cap de afis  anuntat in cadrul festivalului Metal Gates. Formatia este la a doua aparitie in Romania, prima data fiind la Artmania Festival.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.