Adrian Mutu, la un pas sa fie arestat! Vezi VIDEO

Ultima actualizare: 29-09-2012 07:32

Mutu a fost tinta glumelor in Italia. La o celebra emisiune de divertisment, Scherzi a Parte, "Briliantul" a inghitit in sec minute bune, pana sa isi dea seama ca este victima unei farse.


Sa radem cu Adrian Mutu! Asa se poate traduce in cateva cuvinte farsa pe care i-au pregatit-o italienii vedetei nationalei de fotbal a Romaniei.

L-au invitat la o emisiune de mare audienta, sub pretextul unei discutii pe teme sportive. De aici si pana la acuzatia venita din partea carabinierilor, cum ca Adrian Mutu si-ar fi ajutat un conational sa evadeze, nu a fost decat un pas. Speriat si nervos, Mutu n-a gustat prea tare gluma de la Camera Ascunsa.

Emisiunea incepe. Adrian Mutu afiseaza un aer calm. In schimb, "domnul Pascu" pare usor nervos. Din cand in cand ii face cu ochiul fotbalistului, semn ca ar vrea sa ii spuna ceva. Mutu il ignora. Ba mai mult, isi pune mana la fata, de parca nu l-ar fi observat.

La final apare din senin si prietena "domnului Pascu" si insista ca iubitul ei sa faca o poza cu Adrian. Domnul Pascu se baga in seama si devine fioros.

Mutu pleaca multumit din studio, direct spre Florenta. Si totusi, pe drum masina fotbalistului este oprita pentru un control de rutina. Politistii ii arata sportivului fotografia in care Mutu apare langa evadatul Pascu. Intervine panica. Adrian Mutu face fete-fete. Simte ca lesina cand din portbagajul masinii lui este scos detinutul cautat de toata politia din Italia.

Mutu devine din ce in ce mai nervos. Domnul Pascu intra in vorba cu el. Stresat si nervos, Mutu vede cum opreste un alt autoturism, din care coboara moderatorul emisiunii care il anunta ca a fost victima unei farse.

Astfel, Adrian Mutu a intrat intr-un club select: realizatorii emisiunii au facut peste 500 astfel de farse unor celebritati din Italia, dar si unor vedete internationale, printre care Kevin Kostner, Flavio Briatore sau Dustin Hoffman.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO