Adrian Mutu, botez VIP


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 01:33
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Adrian Mutu, Consuelo

Joi e mare eveniment in familia lui Adrian Mutu. Fetita fotbalistului, Maya Vega, va fi botezata la Florenta. Prilej de sarbatoare cu sute de invitati.

Adi si Consuelo si-au dorit un botez restrans. Inchiriasera pentru asta o vila cocheta. dar planurile le-au fost date peste cap.

Toti sefii lui Mutu de la Fiorentina vor sa vina la botez. Si antrenorul, si finantatorii, si colegii de echipa. Asa ca petrecerea a fost mutata la un restaurant, unde sunt asteptati cam 200 de invitati.

Din tara vor veni directorul general al FRF, Ionut Lupescu, directorul De­­partamentului de Relatii Internationale, Florin Prunea, creatoarele de moda Zina Dumi­tre­s­cu si Rita Muresan, Mi­hai Albu si sotia lui, Romica Tociu. 

Daca la bo­te­zul A­dri­anei (fi­ica cea mare a lui Mu­tu) au cantat La­vinia, Mar­cel Pa­vel si Adrian Minune, de data a­ceasta s-a optat pentru cateva for­matii re­nu­mi­te din Ita­­­lia, din repertoriul carora nu vor lipsi ritmu­rile la­ti­no, atat de in­dragi­te de sotia "Bri­li­an­tului".

Sursa: Libertatea

Botez cu rasunet la Cluj: manele, limuzine si mult fast
Mutu, sub influenta vinului
Adi Mutu isi vinde clubul de noapte din Bucuresti
Mutu, sub influenta vinului
Adi Mutu isi vinde clubul de noapte din Bucuresti
VIDEO PROTVPLUS.RO