(P) Top 4 sfaturi pentru transformarea oricărei camere de apartament

Dată publicare: 07-04-2020 15:48
Dată actualizare: 22-02-2021 11:07


advertorial

Te-ai plictisit de vechea aranjare a mobilei din apartamentul tău?

Vrei să dau un refresh vieții tale prin reamenajarea încăperilor în care te întorci cu atâta drag de fiecare dată, după zilele pline de la birou? Noi ți-am pregătit mai jos cele mai bune sfaturi pe care să le aplici atunci când vrei să ai senzația că locuiești într-o casă nouă. Află cum poți schimba aspectul fiecărei camere în parte, investind foarte puțin în noi articole de design interior!

Cumpără un blat nou pentru bucătărie
 

Blatul din bucătărie este punctul central al acestei încăperi și locul în care adevărata magie se petrece. Pe el pregătești atent ingredientele pentru mesele tale gustoase, tot acolo prepari și cafeaua, mic dejunul pentru cei mici sau foile de plăcintă pentru un desert de weekend. Poți începe reamenajarea casei tale chiar din bucătărie, schimbând blatul cu unul nou, poate cu o altă culoare decât cel pe care l-ai folosit până acum. Având o dimensiune suficient de mare, acesta va da o notă aparte bucătăriei și îți va lăsa impresia că tocmai ai pășit într-o cameră nouă. Investiția pentru această modificare va fi de aproximativ două sute de lei.

Comandă un covor nou în sufragerie
 

Fie că vorbim de sufragerie sau de camera copiilor, covorul le poate transforma pe loc pe amândouă în încăperi primitoare. Te vei bucura nu doar de un design fresh, ci și de o senzație extrem de plăcută atunci când vei păși cu picioarele goale pe noile covoare pufoase. Atunci când alegi covoarele pentru camera copiilor, poți merge pe varianta câștigătoare cu personaje din desene animate ori din jocuri sau grafice care amintesc de terenuri de fotbal sau circuite cu mașini, dacă cei mici iubesc așa ceva. Dacă vrei să păstrezi un design clasic, formele de diferite dimensiuni sau liniile colorate sunt indicate pentru a oferi senzația unui loc cât mai prietenos.
Pe de altă parte, în living poți merge pe o variantă mai sobră, optând pentru covoare cu design unicolor sau cel mult în două nuanțe și cât mai puține modele. Instantaneu, încăperile vor primi un aspect proaspăt, iar tu te vei simți excelent.

În dormitor schimbă draperiile
 

Să nu uităm de dormitor, camera în care îți petreci cel mai mult timp atunci când stai acasă. Este locul în care vrei să te poți odihni cât mai bine, așa că investește într-un set de draperii care să oprească aproape complet lumina naturală. Îți vei mulțumi mai târziu, în diminețile în care vrei să dormi cât mai târziu. Tot draperiile te vor ajuta să schimbi și aspectul încăperii, pentru că un set din catifea sau dintr-un alt material greu va da o notă de eleganță dormitorului tău.
Tot aici mai poți adăuga o notă fresh cu ajutorul unei cuverturi pe care să o întinzi pe tot patul, care va colora intens camera, dându-i alt aspect.

La baie ia o perdea de duș nouă
 

Nici baia nu ar trebui să fie uitată atunci când te gândești să schimbi imaginea casei tale. Un simplu articol va modifica întreg designul, iar acela este perdeaua de duș. Poți alege să cumperi una colorată intens, care te va înveseli în fiecare dimineață, sau poți opta pentru o variantă minimalistă, care să păstreze liniile băii, dar care să te facă să te îndrăgostești din nou de băile lungi cu spumă.

Tu ce secrete aplici atunci când simți că a venit momentul pentru o schimbare în designul de interior al apartamentului tău? Scrie-ne în comentarii, poate ideile tale mai inspiră și alți iubitori de frumos!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO