(P) TAW ENERGY – Lider În Transformarea Energiei Verzi Și A Proiectelor De Viitor

(P) TAW ENERGY – Lider În Transformarea Energiei Verzi Și A Proiectelor De Viitor

Odată cu creșterea alarmantă a schimbărilor climatice și a preocupărilor legate de mediu, tot mai mulți oameni au început să se orienteze spre surse alternative de energie.

TAW ENERGY, un jucător important în industria energiei verzi, vine în întâmpinarea cererii prin oferirea unor soluții eficiente și sustenabile, precum panouri fotovoltaice și dosarele de prosumator.

Spre exemplu, în ultima lună, compania a înregistrat un număr mare de contractări ale sistemului solar fotovoltaic de 10kW, trifazat, echipat cu panouri Longi Solar 450W și invertor Huawei. Acest sistem performant reprezintă un pas important în direcția unui viitor mai verde și sustenabil pentru toți. Mai mult de atat, compania își propune sa ofere cat mai multe soluții industriale, comerciale, rezidențiale și instituțiilor publice, pentru un mediu format din energie regenerabilă.

În acest an, TAW ENERGY își propune să ajute peste 5.000 de clienți să obțină subvenții prin Programul Casa Verde, un program guvernamental ce sprijină instalarea sistemelor de energie regenerabilă în locuințe. Compania este pregătită să răspundă la toate cerințele pieței și să ofere servicii de înaltă calitate în acest domeniu.

Dragoş Luca, manager în compania TAW ENERGY, declară: “Suntem bine pregătiți pentru Programul Casa Verde și ne asumăm provocarea de a ajuta mii de clienți să beneficieze de subvențiile oferite, pentru a ne atinge obiectivul de a livra soluții eficiente și personalizate pentru nevoile şi dorinţele fiecărui client. Experienţa noastră în domeniu ne ajuta să fluidizăm tot procesul, de la depunerea dosarului şi până la punerea în funcţiune, astfel încât clienţii noştri să primească cel mai bun raport calitate-pret de pe piaţă.”

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Pe lângă competențele în domeniul energiei verzi şi a sustenabilitatii, TAW ENERGY se mândrește și cu o echipă tehnică de excepție, capabilă să gestioneze fluxul complet de servicii, de la consultanță și proiectare până la instalarea și monitorizarea sistemelor fotovoltaice în toată ţara.

Flavia Purice, inginer ofertant al companiei, afirmă:
“Sunt încântată să vă împărtășesc progresele noastre de la începutul acestui an fiscal. Am avut o creștere semnificativă a vânzărilor noastre de peste 40 de milioane de lei, în timp ce am reușit să menținem relații excelente cu clienții noștri actuali. Suntem mândri să fim parteneri cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul energetic și să venim în sprijinul celor ce ne contactează zilnic și își doresc într-adevăr o schimbare semnificativă. Acesta a fost, de asemenea, un an plin de inovație și am adăugat noi produse și servicii la portofoliul nostru existent. Ne angajăm să continuăm să oferim cele mai bune soluții și servicii clienților noștri și să îmbunătățim experiența lor cu TAW ENERGY.”

Conform Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoza (CNSP) în România, producţia de energie verde (energie eoliană, energie hidroelectrică şi energie fotovoltaică) ar urma să se majoreze:

●      cu 3.9%, ajungând la 2.385 milioane tep în 2023;

●      cu 4.1%, ajungând la 2.485 milioane tep în 2024;

●      cu 4.4%, ajungând la 2.590 milioane tep în 2025;

Cum a spus chiar şi Ministrul Energiei, Virgil Popescu, faptul că “România devine un hub important pe piaţa energiei atât din punct de vedere al energiei electrice, cât şi a gazelor naturale.”

România deţine un avantaj substanţial din acest punct de vedere datorită poziţiei geografice favorabile şi numărului mare de zile însorite pe an, înregistrând un progres semnificativ în anii precedenţi şi mai ales în prezent, aceasta industrie fiind într-o continuă expansiune.

Vă invităm să accesați website-ul oficial pentru mai multe detalii, iar dacă vă doriți să aflați mai multe despre ei, nu ezitați să îi contactați și să îi urmăriti pe rețelele sociale.

Articol recomandat de sport.ro
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO
Scandal în Ungaria, după ce România i-a învins pe maghiari la Mondialul de hochei pe gheață: "E un clovn" | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Kremlinul califică drept
Kremlinul califică drept "foarte periculoase" declaraţiile lui Macron despre posibila trimitere de trupe în Ucraina

Dmitri Peskov a descris vineri comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în Ucraina ca făcând parte dintr-o "tendinţă foarte periculoasă", relatează Reuters.  

Încă 16 oameni au fost evacuați la Slănic Prahova, după ce craterul a crescut din nou. Anunțul autorităților
Încă 16 oameni au fost evacuați la Slănic Prahova, după ce craterul a crescut din nou. Anunțul autorităților

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a aprobat, vineri, realizarea unei intervenţii de urgenţă pentru stabilizarea provizorie a străzii 23 August din Slănic, surpată în urmă cu o săptămână.

UE condamnă atacurile cibernetice ale Rusiei asupra Germaniei şi Cehiei. NATO, dispusă să acţioneze
UE condamnă atacurile cibernetice ale Rusiei asupra Germaniei şi Cehiei. NATO, dispusă să acţioneze

Uniunea Europeană a condamnat ferm atacurile cibernetice atribuite Rusiei asupra Germaniei şi Cehiei, iar NATO se declară dispusă să acţioneze.