(P) Soluții avantajoase pentru ascensiunea IMM-urilor chiar și pe perioada pandemiei

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Soluții avantajoase pentru ascensiunea IMM-urilor chiar și pe perioada pandemiei

Fie că vorbim din postura de angajator sau angajat, pandemia de coronavirus a afectat pe oricine, de la mic la mare.

Chiar dacă trecem de la starea de urgență la cea de alarmă, iar angajatorii și implicit o parte din angajați își reiau activitatea în mod normal, efectele devastatoare ale pandemiei încă se resimt.

Tot mai mulți antreprenori s-au lovit de refuzul băncilor în ceea ce privește împrumuturile în toată această perioadă greu încercată. Timpul nu e pierdut, la fel cum nici speranța nu trebuie să se piardă – antreprenorii au un aliat acum, un aliat ce le pune la dispoziție soluții avantajoase pentru ca IMM-urile să cunoască o ascensiune uimitoare.

Simplu Credit – credite nebancare avantajoase și responsabile!

 

Simplu Credit este o instituție financiar nebancară ce rămâne întotdeauna alături de cei aflați în nevoie. Fie că e vorba de pandemie sau nu, instituția în cauză oferă credite rapide nebancare IMM-urilor, dar și persoanelor fizice. Aici se regăsesc mai multe detalii în acest sens.

Oricine poate obține o cotație credit. În cadrul site-ului oficial, atât în categoria de informații destinată creditului nebancar pentru persoane fizice, cât și în categoria cu informații ce privesc creditul pentru IMM-uri, există calculatoare de cotație a creditului și chiar de obținere a acestuia (odată completate câmpurile obligatorii, formularul poate fi trimis către experții Simplu Credit ce vor lua legătura cu cel interesat pentru a dezbate detalii esențiale).

Creditul pentru firmă – ce condiții trebuie să îndeplinească antreprenorii

 

Cele mai multe dintre detaliile aferente creditului nebancar de finanțare a companiilor se stabilesc la telefon. Persoana interesată este invitată să completeze, înainte de toate, formularul Completează datele și te sunăm noi, iar în cel mai scurt timp va fi contactată de un operator.

Există și câțiva pași birocratici ce nu pot fi trecuți cu vederea pentru a putea obține creditul. Antrepenorul, pentru a intra în posesia creditului, are nevoie de documentele societății, documentele financiare și documentele aferente garanției pe care acesta o propune.

Cât despre costurile pe care antreprenorul trebuie să le suporte, se poate spune că diferă în funcție de bonitatea firmei și de garanția pe care acesta o oferă. Totuși, structura sumei pe care acesta trebuie să o plătească cuprinde dobânzile, comisionul de acordare. Mai multe detalii cu privire la un credit pe firmă regăsesc cei interesați aici.

Credit nebancar de nevoi personale – soluția mult apreciată de la Simplu Credit

 

După cum s-a mai spus, atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice au posibilitatea de a obține un credit.

Creditul de nevoi personale se obține cu minim de documente, fiind o operațiune destul de simplă. Suma ce poate intra în posesia beneficiarului variază între 1.500 și 20.000 de lei, iar perioada de rambursare, în funcție de situația fiecăruia, poate fi de la 6 la 36 de luni.

Se pare că această instituție nebancară de finanțare rămâne la fel de responsabilă și în decursul acestei perioade greu încercate. Ratele, indiferent de perioada de rambursare aleasă, rămân fixe, iar suma primită de către cel aflat în nevoie nu se modifică nici atunci când cursul valutar se schimbă. Simplu Credit oferă credite doar în lei, lucru destul de avantajos dacă e să aruncăm o privire de ansamblu asupra modului în care cursul valutar își modifică standardele zilnic.

Interacțiunea online cu experții de la Simplu Credit contribuie la prevenirea răspândirii COVID-19

 

Pentru a contribui la stoparea răspândirii noului coronavirus, experții de la Simplu Credit își desfășoară cea mai mare parte din activitate online. Aceștia le oferă clienților suport și cele mai bune sfaturi atunci când, de exemplu, solicită amânarea plății ratelor sau restructurarea creditului. Totodată, orice plată se realizează online, în deplină siguranță.

Pentru și mai multe detalii ce privesc creditele nebancare oferite de Simplu Credit, cei interesați sunt invitați să acceseze simplucredit.ro. În cadrul site-ului oficial se regăsesc și datele de contact ale experților pentru informații extra despre soluțiile disponibile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO