(P) O nouă clinică aBeauty Clinique se deschide în București, pe bulevardul Unirii

salon - 6
StirilePROTV

aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală din România își deschide a noua clinică din țară și a doua clinică din București pe bulevardul Unirii la numărul 57.

Te invităm să afli mai multe în acest articol de tip interviu din care poți afla mai multe.

Care este investiția în noua locație și câți membri are echipa?

Investiția într-o clinică de estetică aBeauty Clinique ® variază între 100.000 și 180.000 de Euro. În cazul clinicii aBeauty Clinique din București Unirii, investiția a fost de 155.000 de Euro.

Personalul inițial este format din 4 persoane și din medicii colaboratori.

Ne adresăm segmentului de clienți premium oferind servicii și experiențe premium în clinicile noastre. Acestea se bazează în primul rând pe rezultate și pe siguranță, igienă, curățenie, intimitate, bun simț, confidențialitate, tehnologie și personal bine pregătit.

Există vreo procedură de întreținere corporală sau facială care nu se mai găsește în nicio altă clinică?

Da. Majoritatea dispozitivelor de estetică medicală pe care le avem noi sunt unice rețelei naționale de clinici de estetică aBeauty Clinique ®. Fiecare dispozitiv are o denumire comercială creată de noi și un protocol unic dezvoltat de specialiștii noștri pe baza studiilor și experienței de peste 9 ani în domeniul esteticii.

Remodelare corporală

Printre acestea se numără BodyShape, un tratament de remodelare corporală și reducere a celulitei bazat pe radiofrecvență, infraroșu, vacuum pulsat și role mecanice de drenaj limfatic, care, după analizele noastre, este cu 25% mai puternic și mai eficient decât orice tratament similar disponibil pe piața din România.

Slăbire localizată

Un alt tip de tratament unic este slăbirea prin procedura de criolipoliză cu protocolul CryoLipo. Acesta răcește în siguranță și într-un timp optim țesutul adipos localizat până la -11 °C și echilibrează vacuumul, oferind rezultate mai bune și mai rapide.

Tonifiere musculară

Tot la capitolul tratamente corporale mai putem menționa și protocolul DualFit ce se folosește de stimularea electromagnetică musculară pentru rezultate fantastice pe abdomen și fese sau despre SonicSlim, protocol ce folosește puterea ultrasunetelor pentru slăbirea localizată și reducerea laxității pielii.

Celule stem pentru piele

La capitolul tratamente faciale trebuie să menționăm un tratament fantastic, chiar revoluționar, am putea spune. Este vorba despre tratamentul facial cu celule Stem AAPE Skin. Dacă acum 10 ani ne gândeam la utilizarea efectivă a celulelor stem în ”mediul civil” ca fiind de domeniul SF, iată că această tehnologie este acum disponibilă.

Clienții noștri aleg procedurile cu celule stem pentru întinerire, pentru reducerea ridurilor, pentru reducerea petelor pigmentare și pentru lupta cu radicalii liberi. Practic, atunci când aplicăm serumul cu celule stem pe tenul pacientului, formula avansată detectează dezechilibrele și acționează acolo unde are cea mai mare nevoie pielea.

Sunt multe servicii pe care le putem declara ca fiind un avantaj competitiv unic în segmentul lor, însă am dori să mai menționăm încă 3 servicii importante.

Tratamente anticelulită

Unul dintre ele ar fi CellFIT, ceea ce noi numim ”probabil cel mai puternic tratament neinvaziv împotriva celulitei”. Acesta combină undele de șoc cu radiofrecvența, infraroșul, vacuumul pulsat și rolele mecanice de drenaj limfatic într-o formă pe care vă asigurăm că nu o mai găsiți în alte clinici de profil.

Tratamente faciale diverse

Deși gama de tratamente faciale SRS pentru întinerire, hidratare, anti pete, anti aging, roșeață, acnee sau cicatrici post acneice e posibil să mai fie disponibile în România și în alte clinici, noi am adus în clinicile noastre și inovația SRS SPN-6 Salmon Range.

Acest tratament este complet neinvaziv și, aplicat cu dispozitivul nostru SkinTera, oferă rezultate foarte apropiate de injectarile estetice pentru riduri. Noi îl mai numim și ”fillerul neinvaziv”.

Tratamente vase capilare sparte

Tot la capitolul tratamente unice vom menționa și ThermaVein, un protocol de tratare a vaselor capilare sparte, denumite și vinișoare roșii, spider veins, venectazii sau telangiectazii. Acest protocol este unicul brevetat în lume și utilizează termocoagularea pentru a trata aceste afecțiuni.

Spre deosebire de scleroterapie, ThermaVein este neinvaziv. Spre deosebire de laser, acționează mult mai precis, fără a deteriora țesutul din jurul venectaziilor. În plus, spre deosebire de tratamentul cu laser al vaselor capilare sparte care e foarte dureros, ThermaVein este mai confortabil pentru pacienți.

Ce fel de servicii oferă noua clinică?

Noua clinică de estetică București Unirii aBeauty Clinique oferă servicii de slăbire localizată, remodelare corporală, anticelulită, reducere a laxității pielii, tratare vase capilare, întinerire, hidratare, anti aging, tratare cearcăne, reducere pete pigmentare, tratare acnee și cicatrici post acneice, tratamente IPL și epilare definitivă laser.

În scurtă vreme vom oferi și servicii de injectare buze cu acid hialuronic, injectare riduri cu acid hialuronic, volumetrie și fire bioresorbabile pentru lifting facial, precum și injectarea cu toxină botulinică împotriva ridurilor sau pentru indicația în hiperhidroză.

Care sunt cele mai cerute proceduri?

Noi împărțim serviciile în 5 mari categorii. Tratamente corporale, tratamente faciale, tratamente pentru păr, proceduri estetice și produse de îngrijire a pielii.

La capitolul tratamente corporale, cele mai cerute proceduri sunt cele de slăbire localizată și cele de tratare a celulitei. Cele de slăbire localizată și de remodelare corporală sunt solicitate în toată perioada anului constant, iar pentru cele de reducerea a celulitei înregistrăm creșteri de cerere în sezonul cald de primăvară-vară și început de toamnă.

La categoria tratamente faciale, cele mai solicitate sunt tratamentele SkinTera SRS de reducere a ridurilor și tratamentele de hidratare. De asemenea, clienții care își permit financiar tratamentele cu celule stem sau cu SPN-6 Salmon Range le solicită foarte mult.

La categoria tratamentelor pentru păr, deși oferim tratamente specializate anti cădere păr sau pentru stimularea creșterii părului, de departe cel mai solicitat tratament la acest capitol este epilarea definitivă laser. Acest lucru se datorează aparaturii foarte eficiente de epilare laser furnizate de către producătorul israelian FormatK.

Epilare laser

Noi îi spunem chiar ”epilare definitivă laser 2.0” deoarece o considerăm o tehnologie de epilare laser de nouă generație. Acest lucru se datorează aplicatorului laser de dimensiuni mai mari ce realizează epilarea laser mai rapid și mai eficient, a sistemului de răcire la 4 °C ce oferă clientului o epilare laser mai confortabilă și datorită melaninometrului ce oferă o măsurare precisă a fototipului cutanat la nivel local, nu la nivel general, aspect ce permite o precizie nemaiîntâlnită în epilare laser.

Produse skinbetter science

O altă categorie ar fi cea a produselor de îngrijire a pielii. Deși în acest moment produsele skinbetter science ® se regăsesc și în alte clinici sau la alți specialiști de top din România, suntem mândri că am fost primii care am adus aceste produse în țară.

Gama de produse tratament skinbetter science ® este produsă în S.U.A. și a avut în ultimii 2 ani cea mai mare creștere în segmentul în care concurează, fiind folosită de medici și celebrități și fiind premiată de publicații internaționale. Din această gamă de produse, cele mai solicitate sunt cremele anti-rid și anti-aging skinbetter science ® AlphaRet și serumurile targetate skinbetter science ® InterFuse.

Care a fost cea mai mare provocare pentru deschiderea celei de-a doua clinici în București?

aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală din România cu locații în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara. aBeauty Clinique București Unirii va fi cea de-a noua clinică din țară.

Având în vedere că imediat după ce am deschis clinica din Cluj a apărut criza sanitară Covid-19, care cel puțin două luni a blocat totul și tot ne-am descurcat foarte bine, nu ne așteptam să avem provocări prea mari cu deschiderea unei noi clinici în București, oraș în care avem deja de peste 6 ani încă o clinică de estetică pe Nicolae Caramfil 61C.

Totuși, conflictul armat din Ucraina a reprezentat cea mai mare provocare. Noi am luat decizia de a deschide clinica în ultima parte a anului 2021, știind situația pandemiei și mizând pe faptul că în primăvară efectele neplăcute ale acesteia se vor diminua.

Însă nu aveam cum să anticipăm că un conflict militar de o asemenea amploare va începe pe 24 februarie 2022 într-o țară vecină României. În acel moment, clinica de estetică București Unirii era deja în proces de amenajare și o mare parte din bugetul de investiție era deja alocat proiectului.

După cum probabil vă amintiți, în primele două săptămâni din momentul începerii conflictului militar, nivelul de incertitudine a fost atât de puternic încât a înfrânat semnificativ piața și ne-a pus în situația de a decide dacă să continuăm sau nu investiția.

În cele din urmă, după calcule și simulări, am decis că este mai bine să continuăm investiția și să ducem proiectul la bun sfârșit cât mai repede.

Care este bonul mediu pentru clienții din București? Dar în restul țării?

Fiind o afacere premium, valoarea medie a bonurilor pentru clienți nu diferă foarte mult în București față de restul țării.

Valoarea medie a unui bon se situează în jurul sumei de 2.400 lei.

Clienții aBeauty Clinique sunt clienți cu venituri peste medie, care apreciază sănătatea și frumusețea și care aleg să se simtă bine în pielea lor oricând.

Acești oameni au diverse provocări în viața de zi cu zi, stres și puțin timp personal așa că am creat serviciile și experiențele special pentru ei.

Am creionat călătoria lor la aBeauty Clinique ® astfel încât să oferim pe lângă rezultate dovedite și măsurabile, o atmosferă și o experiență de 5 stele.

Care sunt tendințele actuale în aparatura esteticii faciale și cea anticelulită și în ce măsură se regăsesc acestea în oferta de servicii a clinicii?

Piața serviciilor invazive se apropie, sau putem spune că este deja, la maturitate în țara noastră, iar noi nu dorim să țintim în această zonă.

Piața serviciilor neinvazive sau minim invazive este într-o puternică creștere, iar acest lucru se datorează plusului de confort pe care îl doresc clienții. Cu alte cuvinte, dacă se pot obține rezultate mai bune, dar și cu mai puțină durere, de ce nu?

Tehnologia evoluează și noi suntem conștienți de puterea acesteia atât la nivel digital (software) cât și la nivel fizic (hardware).

Prin urmare, ca să răspundem la întrebare, aparatura de top în domeniul esteticii faciale și în domeniul anticelulitei se află în oferta de servicii a clinicii și am detaliat anterior aspectele unice și diferențiatoare.

De asemenea, suntem mereu atenți la noutățile în acest domeniu și facem update-uri și upgrade-uri ori de câte ori acestea se dovedesc benefice în rezultatele finale.

Care a fost cifra de afaceri în 2021 și ce previziuni aveți pentru 2022?

În anul 2021 cifra noastră de afaceri a fost de aproximativ 2 milioane de euro.

Anul 2022, trebuie să recunoaștem că a început total neprevăzut.

Dacă ne obișnuiserăm deja în 2021 cu valurile de infectări cauzate de pandemie care ne-au diminuat creșterea, începerea conflictului armat ne preconiza o creștere de doar 6% față de anul trecut pe care din fericire am început să o recuperăm.

Astfel, dacă acest conflict nu va trece de alte granițe estimăm o creștere de 30% a cifrei de afaceri în anul 2022 în toată rețeaua aBeauty Clinique ®.

Articol recomandat de sport.ro
Cântăreața iubită de toată planeta s-a dus să-l vadă pe Messi și a plecat cu tricoul lui acasă! L-a scos la licitație
Cântăreața iubită de toată planeta s-a dus să-l vadă pe Messi și a plecat cu tricoul lui acasă! L-a scos la licitație

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluția Digitală: perspective noi la Webstock 2023
(P) Revoluția Digitală: perspective noi la Webstock 2023

Webstock, cea mai mare conferință de social media din România, revine pe 13 octombrie, la Hotel JW Marriott din București.

(P) Ușile Filomuro Bella Casa: Eleganță și Inovație în Designul Interior
(P) Ușile Filomuro Bella Casa: Eleganță și Inovație în Designul Interior

Ești în căutarea unei abordări inovatoare pentru a transforma aspectul interior al locuinței tale? Dorești să introduci o notă modernă și minimalistă în casa ta? Ușile Filomuro Bella Casa reprezintă alegerea perfectă pentru aceste nevoi!

(P) Cum a evoluat mobilitatea urbană în ultimii ani
(P) Cum a evoluat mobilitatea urbană în ultimii ani

În ultimul deceniu, conceptul de mobilitate urbană a suferit transformări semnificative.

Recomandări
Anul universitar 2023-2024, debut cu multe probleme și cu studenți puțini și nemulțumiți. Cum s-a ajuns în această situație
Anul universitar 2023-2024, debut cu multe probleme și cu studenți puțini și nemulțumiți. Cum s-a ajuns în această situație

Anul universitar a început cu studenți puțini, dar multe probleme. Ministrul Educației anunță festiv lansarea unor programe care să-i țină pe tineri la cursuri până la finalul facultății.

Cantități mari de fentanil, furate din farmacia Spitalului Județean Pitești. Medicamentul poate avea efect letal
Cantități mari de fentanil, furate din farmacia Spitalului Județean Pitești. Medicamentul poate avea efect letal

25 de fiole de fentanil, un opioid puternic cu efect letal dacă nu este folosit corespunzător, au dispărut din farmacia Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Mesajul unui rector la început de an universitar: Nu vă limitați la conținutul de pe TikTok și Instagram
Mesajul unui rector la început de an universitar: Nu vă limitați la conținutul de pe TikTok și Instagram

Rectorul Universităţii „Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS), profesorul Sorin Radu, i-a îndemnat pe cei 15.000 de studenţi să înveţe ca să îşi facă un viitor şi să nu citească doar mesajele de pe TikTok şi Instagram, scrie Agerpres.