(P) Mozzart donează ajutoare centrului Sfântul Toma

monzzart
StirilePROTV

Pachetele cu fructe proaspete, echipamente de protecție, dezinfectanți, igienă personală au ajuns la două centre din Breaza.

Îmbunătățirea calității vieții persoanelor în vârstă care nu se pot îngriji de ei înșiși ai au nevoie de multă dragoste, entuziasm și sprijin din partea întregii comunități se realizează la centrul Sfântul Toma în Breaza. Printr-o serie de acțiuni, Mozzart susține eforturile numeroaselor organizații și a donat unei instituții care oferă îngrijire persoanelor cu afectiuni neuropsihiatrice cornice și dizabilități.

Pacienții au nevoie de asistență în special în timpul epidemiei de Corona Virus, iar angajații depun eforturi mari pentru ca în cele două centre Vila Verde și Casa Sfântul Toma din Breaza, beneficiarii să aibă cele mai bune condiții posibile.

Mozzart și-a onorat angajamentul moral față de societate și a trimis pachete folositoare în perioada următoare.

Pe lângă dezinfectanți și echipamente de protecție, Asociația a beneficiat și de fructe proaspete, produse de curățenie și igienă personală.

“ În aceste două centre, oferim îngrijire și asistență pentru persoanele în vârstă care se află într-o stare de sănătate precară încât nu se pot îngriji singure și nu pot desfășura activități zilnice normale. Suntem recunoscători companiei Mozzart pentru acest gest frumos” - au subliniat cei de la Asociația Sfântul Toma.

Un număr mare de beneficiari provin din sistemul de protecție socială, deoarece au împlinit 18 ani și nu mai pot sta în centrele de asistență socială. Majoritatea acestora nu au familii și ar fi fost lăsați în voia lor dacă nu ar fi existat astfel de organizații.

“Compania Mozzart încearcă să ajute persoanele vulnerabile prin actiuni umanitare mai ales acum în plină pandemie. Se fac eforturi mari în aceste două centre, astfel încât bolnavii suferind de diverse boli să aibă condiții de viață mai bune și să li se ofere toate îngrijirile necesare, având în continuare nevoie de sprijin suplimentar. Vom încerca să fim întotdeauna proactivi și implicați în sprijinul comunității și ne propunem să creștem conștientizarea problemelor cu care se confruntă astfel de categorii de persoane vulnerabile- a subliniat Marcela Zarzără, director în compania Mozzart.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
(P) Tendințe la parfumuri în toamna anului 2022
(P) Ce premii sunt puse la bătaie la Cupa Mondială din Qatar și cum a crescut fondul de premiere
(P) Ce premii sunt puse la bătaie la Cupa Mondială din Qatar și cum a crescut fondul de premiere

De la o ediție la alta, FIFA a mărit considerabil premiile oferite echipelor participante la Cupa Mondială.

(P) Ce a găsit o firmă de construcții/desfundări canalizare când a verificat instalația unui proprietar din București
(P) Ce a găsit o firmă de construcții/desfundări canalizare când a verificat instalația unui proprietar din București

Imaginează-ți că te trezești într-o zi ca ai canalizarea înfundată. Un adevărat coșmar pentru oricine iar din punct de vedere statistic... o certitudine, o adevarata bomba cu ceas.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.