(P) Mozzart donează ajutoare centrului Sfântul Toma

19-02-2021 19:49


monzzart

Pachetele cu fructe proaspete, echipamente de protecție, dezinfectanți, igienă personală au ajuns la două centre din Breaza.

Îmbunătățirea calității vieții persoanelor în vârstă care nu se pot îngriji de ei înșiși ai au nevoie de multă dragoste, entuziasm și sprijin din partea întregii comunități se realizează la centrul Sfântul Toma în Breaza. Printr-o serie de acțiuni, Mozzart susține eforturile numeroaselor organizații și a donat unei instituții care oferă îngrijire persoanelor cu afectiuni neuropsihiatrice cornice și dizabilități.

Pacienții au nevoie de asistență în special în timpul epidemiei de Corona Virus, iar angajații depun eforturi mari pentru ca în cele două centre Vila Verde și Casa Sfântul Toma din Breaza, beneficiarii să aibă cele mai bune condiții posibile.

Mozzart și-a onorat angajamentul moral față de societate și a trimis pachete folositoare în perioada următoare.

Pe lângă dezinfectanți și echipamente de protecție, Asociația a beneficiat și de fructe proaspete, produse de curățenie și igienă personală.

“ În aceste două centre, oferim îngrijire și asistență pentru persoanele în vârstă care se află într-o stare de sănătate precară încât nu se pot îngriji singure și nu pot desfășura activități zilnice normale. Suntem recunoscători companiei Mozzart pentru acest gest frumos” - au subliniat cei de la Asociația Sfântul Toma.

Un număr mare de beneficiari provin din sistemul de protecție socială, deoarece au împlinit 18 ani și nu mai pot sta în centrele de asistență socială. Majoritatea acestora nu au familii și ar fi fost lăsați în voia lor dacă nu ar fi existat astfel de organizații.

“Compania Mozzart încearcă să ajute persoanele vulnerabile prin actiuni umanitare mai ales acum în plină pandemie. Se fac eforturi mari în aceste două centre, astfel încât bolnavii suferind de diverse boli să aibă condiții de viață mai bune și să li se ofere toate îngrijirile necesare, având în continuare nevoie de sprijin suplimentar. Vom încerca să fim întotdeauna proactivi și implicați în sprijinul comunității și ne propunem să creștem conștientizarea problemelor cu care se confruntă astfel de categorii de persoane vulnerabile- a subliniat Marcela Zarzără, director în compania Mozzart.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO