(P) Îți amenajezi locuința? Iată unde poți găsi uși de interior moderne!

Ultima actualizare: 02-12-2021 17:41
usi

Dacă îți renovezi locuința, probabil te-ai gândit să schimbi și ușile de interior.

Ai o mulțime de motive pentru care să renunți la vechile uși în favoarea unor modele remarcabile din punct de vedere calitativ și estetic. Noile uși vor schimba radical designul locuinței și îți vor oferi avantaje practice, precum intimitate și siguranță.

În cazul în care ești hotărât să faci această schimbare și să îți reîmprospătezi locuința cu un design diferit prin montarea unor uși noi, locul în care poți găsi unele dintre cele mai avantajoase soluții este showroom-ul DOR din Suceava. Aici sunt disponibile modele variate de uși, cu aspect modern și fabricate din materiale de calitate, iar cataloagele pot fi consultate online, pe site-ul usi-dor.ro.

Nu ești convins că ar trebui să faci această modificare în locuință? Iată câteva aspecte care îți vor schimba părerea!

Ușile noi completează designul dintr-o cameră

Dacă amenajezi locuința într-un stil modern, dar neglijezi înlocuirea ușilor, eforturile tale pot fi în zadar. Ușa este mai mult decât un element funcțional, având un rol estetic mai mult decât important. Pentru a asigura continuitate decorului, caută uși de interior care să se încadreze în designul camerei tale. În plus, ușile noi funcționează perfect și nu au urme de uzură sau zgârieturi, așa cum se întâmplă în cazul ușilor mult prea vechi.

Aspectul modern al unei camere poate fi completat de o ușă cu design aparte, cum ar fi ușa care are culoarea tocului diferită sau ușile cu inserție de sticlă mată. Găsești astfel de modele de uși interior în Suceava la DOR, de unde poți să alegi dintr-o multitutine de modele potrivite pentru locuința ta.

Paleta de nuanțe pentru ușile de interior este definită de diversitate

Înainte să alegi o ușă, ține cont că pe lângă model mai există un criteriu important de luat în calcul: culoarea. Poți să alegi uși în nuanțe naturale, uși albe, negre ori alte nuanțe care să se potrivească în casa ta. Important este să alegi o culoare care să se asorteze cu restul decorului și să completeze perfect design-ul.

Poți să alegi o culoare neutră, care se potrivește cu aproape orice stil de amenajare sau poți să asortezi culoarea ușii cu cea a pardoselii ori a mobilierului. În catalogul Uși Dor vei găsi uși de interior în nuanțe diverse, astfel încât să îți amenajezi locuința după bunul plac.

Materialele de calitate sporesc rezistența ușilor

Pe lângă aspectul modern conferit de model și culoare, ușile din oferta magazinului DOR sunt remarcabile prin durabilitate și rezistență. Dacă ești în căutarea unor uși fabricate din materiale calitative, acesta este locul potrivit. Fiecare ușă este confecționată astfel încât să reziste în timp și să nu necesite înlocuire multă vreme.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să înlocuiești ușile din casa ta și să alegi unele noi, cu design modern și rezistență în timp. Poate că schimbarea ușilor din locuință nu reprezintă o prioritate pentru tine în momentul amenajării, însă odată ce vei alege să le înlocuiești îți vei da seama că ai făcut o alegere inspirată, ușile având un rol important în estetica unei locuințe.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO