(P) Cine câștigă Cupa Mondială din Qatar?

fotbal
StirilePROTV

Este întrebarea pe care tot mai mulți iubitori de fotbal o au. Cu cât etapele din principalele campionate europene trec mai mult, cu atât Cupa Mondiala din Qatar este mai aproape de noi.

În timp ce ne bucuram de fotbalul european, Cupa Mondiala se apropie cu pasi repezi, așa că a sosit timpul să vorbim despre aceasta competiție.

Este imposibil să nu ne întrebam cine vă căștiga Cupa Mondiala din Qatar, iar acesta este și subiectul pe care ne propunem să îl abordam în acest articol. Daca și tu te întrebi care sunt cele mai mari favorite ale acestei ediții de campionat mondial, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Iată care sunt echipele cu cele mai mari șanse să joace finala și să plece acasă cu trofeul principal.

Brazilia – națională cu prima șansă de a obține marele trofeu

Brazilia poate fi considerata fară rețineri națională fotbalului. Chiar daca fotbalul nu a fost inventat în Brazilia, așa cum am putea crede, cu siguranță se simte că acasă.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Drept urmare, nu ar trebui să ne mire faptul că jucătorii brazilieni joaca la cele mai importante echipe de fotbal din marile campionate ale lumii.

Ei bine, la aceasta ediție a campionatului mondial de fotbal, Brazilia pleacă cu prima șansă de a obține marele trofeu. La cele mai importante case de pariuri, Brazilia are cota 5 pentru a obține trofeul.

Anglia - văzută de multe case de pariuri drept a doua candidata la obținerea trofeului cel mare

A doua mare favorita a turneului este Anglia. Este tara cu cea mai frumoasa competiție de fotbal, chiar daca marile echipe din Premier League nu se bazează în totalitate pe jucători englezi.

În general, naționala Angliei joaca un fotbal spectaculos, are jucători cu multa valoare, așa că în oferta pregătită de cele mai multe case de pariuri, națională Angliei are cota 7.50 pentru a obține trofeul.

Pare a fi un pont bun, nu-i așa?

Argentina – daca nu e Brazilia, e rivala sa

Rivalitatea dintre Brazilia și Argentina poate fi observata și în ceea ce privește cotele caselor de pariuri.

Chiar daca Brazilia este marea favorita, Argentina le sufla în ceafă. Conform caselor de pariuri, Argentina are cota 7.5 pentru a căștiga Cupa Mondiala din Qatar, fiind o ipoteza ce nu poate fi ignorată.

În plus, cum ar fi că Messi să obțină și acest mult râvnit trofeu? Cu siguranță vă da totul pentru a-și îndeplini visul ce de multe ori părea imposibil.

Franța – o alta candidata serioasa pentru obținerea trofeului

O alta candidata din Europa la câștigarea Cupei Mondiale din Qatar este Franța. În lotul sau sunt numai vedete care deja au demonstrat nu de puține ori că sunt cei mai buni. Cota de 7.50 pe care au pregătit-o casele de pariuri este una foarte onesta.

Suntem siguri că Franța vă reuși un parcurs tare bun la acest campionat mondial, având atât de mulți jucători în plina forma, așa că nu ar trebui să fim deloc surprinși daca vor reuși să ajungă până în finala și, de ce nu, să ia și trofeul cu ei atunci când pleacă acasă.

Spania – își revine oare?

Spania nu mai produce un fotbal foarte bun în ultimii ani și încearcă să găsească o noua generație care să bucure fiecare cetățean spaniol.

Surpriza ar putea-o produce chiar la acest campionat mondial din Qatar, obținând marele trofeu la care probabil că fiecare iubitor de fotbal din Spania visează.

Spania este, la rândul sau, printre principalele favorite pentru obținerea titlului. Cota pentru reușită este de 11, așa că merita să fim cu ochii pe aceasta echipa de fotbal.

Germania – o nouă generație pentru un nou trofeu

Nici Germania nu mai produce fotbalul de altădată, însă cu toate acestea potențial exista, iar casele de pariuri stiu bine asta.

Cota pentru că trofeul de la Cupa Mondiala din Qatar să ajungă în Germania este de 13, cifra care se poate dovedi a fi norocoasa pentru nemți.

Rămâne de văzut daca aceasta cota le vă aduce noroc sau ghinion, în funcție și de fotbalul pe care îl vor practica.

Portugalia – își încheie Ronaldo cariera?

La fel precum Messi visează să se retragă de pe scena principala a fotbalului lumii cucerind un trofeu atât de important, Ronaldo și-ar dori la rândul sau să aibă un final de cariera marcat de un succes major.

Cucerirea Cupei Mondiale alaturi de naționala Portugaliei ar fi, cu siguranță, un mod grozav pentru el de a se pregăti pentru retragere.

Este un jucător de excepție dar mai ales un căpitan cu mare impact pe teren, exista șanse reale că Portugalia să producă surpriza. Un astfel de scenariu are cota 15 la casele de pariuri.

Olanda – vom avea o surpriză la această ediție?

Cu siguranță nu multe sunt persoanele care acorda Olandei șanse reale de a obține trofeul, asta chiar daca în lotul acestei naționale găsim mulți jucători experimentați dar și tinerei valoroși de mare perspectiva.

Nu îi va fi ușor Olandei să învingă principalele favorite, dar obținerea trofeului este un scenariu deloc imposibil. Cota 15 a fost acordata de casele de pariuri acestui scenariu ce s-ar putea dovedi a fi foarte profitabil pentru o mulțime de pariori.

Naționala României nu este calificata, așa că nu are nici șansă de a obține marele trofeu, dar asta nu ne oprește din a ne face scenarii și a așteptă cu multa nerăbdare Cupa Mondiala din Qatar. Tu cine crezi că vă obține marele trofeu?

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena
NEWS ALERT Dan Petrescu a fost prezentat oficial! Unde va antrena

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
Cazul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Concuzii oficiale: ”Nu există suspiciune că a existat vreo abatere”
Cazul deceselor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Concuzii oficiale: ”Nu există suspiciune că a existat vreo abatere”

Colegiul Medicilor din Bucureşti a prezentat concluziile anchetei la Spitalul Pantelimon din Capitală, privind acuzațiile de administrare necorespunzătoare a unui medicament, ceea ce ar fi dus la decesul a 17 pacienţi în patru zile.

Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului
Ofensivă de nestăvilit a forțelor ruse în Ucraina. Solicitarea lui Șoigu dă fiori Kievului

În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.

Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor
Cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. La 6 luni de la crimă, un alt suspect a fost dus în spatele gratiilor

Al doilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus marți-noapte în România, sub escortă.