(P) Cele mai bune gadgeturi pentru părinți

seo

Atunci când devii părinte, rutina ta zilnică se schimbă. Pe cât este de frumos, pe atât poate fi de greu. Astfel, ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poți obține, fie el uman sau tehnologic.

Rutina de zi cu zi poate fi mai ușor de gestionat, dacă ai produsele potrivite.

În acest material te ajutăm cu câteva sugestii menite să-ți facă viața mai ușoară, dincolo de apple watch se sau iphone 12, sau orice alte tipuri de dispozitive deții deja.

  1. Monitoare inteligente pentru supravegherea bebelușului

Tehnologia a avansat destul de mult de la primele produse prezente pe piață. Dacă pe vremuri existau doar dispozitivele audio, acum poți găsi o gamă largă de monitoare inteligente, echipate cu camere performante, audio bidirecțional și senzori de temperatură. Modelele mai avansate au integrate programe de urmărire a somnului pentru identificarea tiparelor bebelușului sau funcții de monitorizare a respirației fără necesitatea purtării unor accesorii speciale.

De asemenea, îți recomandăm să achiziționezi un dispozitiv capabil să monitorizeze ritmul cardiac și nivelul de oxigen al bebelușului. Multe dintre modele îți pot trimite alerte atunci când variațiile sunt mari. În plus, ai la îndemână rapoarte complete despre starea de sănătate a copilului, care să te ajute să îmbunătățești modul în care gestionezi programul acestuia.

Citește și
Cristiana, patroana firmei de apartament din Budapesta acuzată că a produs „pagerele ucigașe” din Liban
  1. Cărucioare inteligente

Nici cărucioarele nu mai sunt ce au fost. Modelele din ziua de astăzi au funcții avansate, care îți fac plimbările de zi cu zi mult mai plăcute. Printre inovațiile din acest domeniu putem enumera cărucioare extrem de versatile, care se pot transforma din unele simple, în unele duble sau care se pot plia la o simplă apăsare de buton.

Mai mult, unele modele sunt capabile să îndeplinească mai multe sarcini cu succes și să fie atât scaun auto, cât și cărucior.

  1. Jucării interactive

Știm că joaca este activitatea de bază a copilului tău. De cele mai multe ori, când vine vorba despre jucării, aceasta este unidirecțională. Dar ce se întâmplă atunci când și jucăria interacționează cu cel mic? Jucăriile interactive nu ajută doar pentru o distracție de moment, ci pot fi unelte extrem de importante pentru educația copilului.

Nu trebuie să te rezumi doar la jucării offline. În mediul digital, cu o simplă tabletă, ai la îndemână mii de jocuri interactive care pot dezvolta imaginația și abilitățile celui mic. De la matematică, literatură, limbi străine sau ortografie, până la creație artistică, o multitudine de aplicații pot fi folosite cu succes de copilul tău. Rămâne doar să identificați împreună care îi sunt interesele și să alegeți cele mai potrivite jocuri.

  1. Termometru smart

Starea de sănătate a copilului este o prioritate pentru orice părinte. Monitorizarea acesteia a devenit mult mai ușoară cu ajutorul gadgeturilor dedicate. Termometrele digitale pot fi conectate la smartphone și sunt de maximă acuratețe. În acest mod, poți urmări cu precizie evoluția temperaturii pentru a ști când să intervii în etapa de tratament.

  1. Umidificator performant

Cele mai noi produse sunt multifuncționale și pot servi drept umidificator, difuzor și lampă de veghe. Alege un astfel de dispozitiv cu un raport calitate-preț bun și bucură-te de nopți liniștite și odihnitoare.

  1. Dispozitive de monitorizare a somnului

În special la vârste fragede, somnul este de importanță majoră. Un dispozitiv performant de monitorizare te poate ajuta să gestionezi cu succes rutina de noapte a copilului. Pentru o mai mare eficiență poți alege produse care au funcții numeroase precum lampă de noapte, alertă de trezire și emitere a sunetelor liniștitoare. Cele mai multe se pot conecta direct la smartphone, pentru o analiză riguroasă și exactă a tiparelor de somn.

În afară de dispozitiv în sine, îți mai recomandăm balansoarele de ultimă generație, cu funcții avansate, care îți fac treaba mult mai ușoară pe timpul nopții, având și funcția de legănare.

  1. Device-uri pentru hrană

Orice părinte știe că hrănirea bebelușului nu este pentru cei slabi de înger. Cu ajutorul potrivit, ritualurile de alimentație pot fi mult mai ușor de dus la capăt. Pompele de sân portabile, handsfree, sunt silențioase, eficiente și pot fi controlate direct din telefonul tău. În ceea ce privește prepararea formulei de lapte, pe piață există numeroase modele care pregătesc un biberon cu lapte la temperatura ideală în doar câteva secunde. Descoperă-le și alege-l pe cel care ți se potrivește.

Analizează cu atenție specificațiile fiecărui produs pe care îl ai în minte și nu uita să citești review-urile utilizatorilor care l-au încercat deja. Până la urmă, cel mai bun tester va fi chiar copilul tău. În speranța că ți-am fost de ajutor cu recomandările de mai sus, îți dorim să alegi cu înțelepciune gadgeturile potrivite pentru voi și să vă bucurați de fiecare moment împreună. 

Articol recomandat de sport.ro
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Perlele mini baroque: Ce sunt și cum le poți purta
(P) Perlele mini baroque: Ce sunt și cum le poți purta

În lumea bijuteriilor, există o nestemată care a captat atenția și admirația de-a lungul timpului: perla mini baroque.

(P) Impactul comunității asiatice în România: o privire de ansamblu
(P) Impactul comunității asiatice în România: o privire de ansamblu

Forța de muncă din Asia a început să devină obișnuită și în România și, pe măsură ce numărul de angajați crește, și impactul lor social și economic se face din ce în ce mai bine simțit.

(P) iRobot Days – ocazia perfectă pentru a achiziționa ajutorul perfect pentru curățarea locuinței
(P) iRobot Days – ocazia perfectă pentru a achiziționa ajutorul perfect pentru curățarea locuinței

Schimbarea de anotimp este un moment perfect pentru o reîmprospătare a locuinței, printr-o curățenie generală.

 

Recomandări
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat, joi, la Wroclaw, Polonia, un ajutor de 10 miliarde de euro din Fondul de coeziune al UE pentru ţările din Europa Centrală, între care România, afectate de inundaţii, informează AFP.

George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile
Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile

Campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe la data de 1 noiembrie 2024, a decis joi Biroul Electoral Central, care a transmis și interdicțiile după cele 30 de zile de campanie.